Persil Power-Jel, Türkiye'nin en iyi sıvı deterjanı

Güncelleme Tarihi:

Persil Power-Jel, Türkiyenin en iyi sıvı deterjanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2016 09:00

Geliştirilmiş formülüyle yeni Persil Power-Jel lekelere karşı güçlendi.

Haberin Devamı

Üstün kalite ve teknolojisiyle Türkiye’de çamaşır temizliğinde deterjan sektörünün öncü markalarından Persil, kusursuz temizlik için çözüm formülünü çok daha ileriye götürüyor. Daha etkili enzim karışımına sahip olan yeni Persil Power-Jel, temizleme performansını artırarak lekeleri tüm sıvı deterjanlardan daha iyi çıkarıyor. Persil’in bu üstünlüğü ise bağımsız bir test enstitüsü tarafından onaylanmış bulunuyor.

Patentli ve özel ColdZyme formülü sayesinde, yıkama işleminin hemen başında, 20 dereceden itibaren mükemmel temizlik sağlayan Persil Power-Jel şimdi aktif temizleme gücünü artırdı. Persil Power-Jel ayrıca çamaşırların temizlenmesi ve zorlu lekelerin çıkarılmasının yanı sıra Coldzyme teknoloji sayesinde çamaşırların dokusunun ve renklerinin korunmasına da yardımcı oluyor. Persil Power Jel’in leke çıkarmadaki üstün performansı ile hem beyazlar hem de renkliler tertemiz oluyor. Çamaşırlara hemen etki eden jel formül, kalıntı bırakmayan ve makineye zarar vermeyen sıvı deterjan sayesinde hanımlar muhteşem temizliğin gururunu yaşıyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en iyi sıvı deterjanı Persil Power-Jel’in yeni reklam filmi, hoş bir sürprizle ekranlarda...

Persil’in sevilen yüzü ve başarılı oyuncu Pınar Altuğ Atacan, markanın yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti, ünlü oyuncuya ilk kez kızı Su da eşlik etti. Üç gün süren çekimler boyunca pozitif enerjisi ve yeteneği ile dikkat çeken Su Atacan, başarılı performans göstererek kameralar önündeki ilk çalışmasına imza attı. Her fırsatta Persil’in reklam yüzü olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Pınar Altuğ Atacan, markaya duyduğu bağlılık ve güveni, kızı Su’nun kamera önüne geçmesine izin vererek de göstermiş oldu.

Detaylı bilgi için tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!