GeriAlışveriş Persil’den Bir Yenilik Daha
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Persil’den Bir Yenilik Daha

Persil’den Bir Yenilik Daha

Persil Jel, hem renklilerde hem beyazlarda etkili Türkiye'nin ilk sıvı deterjanı!

Değişen tüketici talepleri doğrultusunda sürekli kendini yenileyerek Avrupa sıvı deterjan pazarında lider olan Persil, hem beyazlar hem de renkliler için kullanılabilen “Persil Jel” sıvı çamaşır deterjanı ile Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştiriyor. Yeni nesil temizlik teknolojisi ile üretilen “Persil Jel” sıvı deterjan, titiz hanımlar için en doğru seçim.

Persil Jel, Çamaşır Yıkamanın Modern Yolu

Mükemmel leke çıkarıcı özelliği ile hem renkli hem de beyaz çamaşırlarda etkili temizlik sağlayan Persil Jel, aynı gramajdaki toz deterjanın iki katı çamaşır yıkayarak ekonomi ve kolaylık sağlıyor. Sıvı formülü sayesinde suya temas ettiği anda çözünmeye başlayan Persil Jel sıvı çamaşır deterjanı, çamaşırların üzerinde ve makinede toz deterjan kalıntısı bırakmıyor. Ayrıca uzun süre kalıcı parfümüyle de giysilerin uzun süre hoş kokmasını sağlıyor.

Persil’den Bir Yenilik Daha
        
Persil’den Bir Yenilik Daha

Persil Jel, ev hanımlarına iki farklı koku alternatifi sunuyor: “Gülün Büyüsü” ve “Deniz Esintisi”… Yeni nesil jel deterjanı ile Persil, çamaşırların dokularını korurken parlaklık da veriyor. Böylece renklileriniz hep canlı kalıyor. Persil’in yeni nesil sıvı deterjanı Persil Jel, soğuk aktif formülü ile düşük ısıda da performanstan ödün vermeden çamaşırlarınızı yıkamanızı sağlıyor. Böylece enerji ve sudan maksimum tasarruf elde edilebiliyor. Bu da hem bütçenize hem de çevrenin korunmasına olumlu yansıyor.

www.persil.com.tr  

False