Patentli 3 Yeni Renk!

Güncelleme Tarihi:

Patentli 3 Yeni Renk
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2011 11:00

Zarif ellerinize renk geliyor!

Haberin Devamı

Flormar tutkunlarını başka adrese göndermemekte kararlı bir şekilde yola devam ediyor. Oje koleksiyonuna ekstra 3 yeni renk ekleyen Flormar ojenin modasını belirliyor.

Flormar ojenin modasını belirlemeye devam ediyor. Flormar tarafından patenti alınan yeni ojeler; 414–415–416, mor, kahve ve kırmızının en farklı tonlarıyla, koleksiyonunuzdaki favoriler arasındaki yerini alacak.

Uzun süre kalıcılık isteyen ve renklerde farklılık arayanlara birçok alternatif sunan Flormar, birbirinden farklı tonlardaki yeni ojelerini kadınların beğenisine sunuyor.

Patenti alınmış, DBP ve toluene içermeyen çift kaplamalı formülü ile çok rahat sürülebilen Flormar ojeler, yoğun kremsi ve inci parlaklığı özelliğiyle, tırnaklarınızda pırıltılı bir görünüm sağlıyor. Günlük yaşamda olduğu kadar, katılacağınız şık davetlerde de kıyafetlerinizle uyum sağlayacak ojeler, makyaj çantanızın vazgeçilmezleri arasında yerini almaya aday...

Haberin Devamı

Kahve Tonlarına Yeni Yorum: 414

2011 kış oje modasında yeni bir akım yaratan kahve tonları giderek yaygınlaşırken, Flormar, kahve tonlarına bir yenisini daha ekliyor. Hem gündüz, hem gece kullanımına uygun olan Flormar 414, bakır tonlarına yakınlığıyla tırnaklarınızı süsleyecek.

Tırnaklarda Mürdüm Hakimiyeti: 415

Flormar’ın 415 ojesinin, tırnaklarınıza yansıttığı mor incimsi görünümüne inanamayacaksınız! Tırnaklarda yarattığı holografik etkiyle göz alıcı hale dönüşen Flormar 415, kalıcılığı ve çabuk kuruma özelliğiyle de tırnaklara özel bakım yapıyor.

Vazgeçilmeyen Kırmızının Farklı Yüzü Sahnede: 416

Kadınların her mevsim ve her dönemde vazgeçemediği tek renk olan kırmızı, anlaşılan hiçbir zaman modasını yitirmeyecek. İşte bu noktadan yola çıkan Flormar, 416 ojesiyle kırmızıyı yeniden yorumlayarak, renk skalasına bir yenisini daha ekliyor.

Uzun süre çıkmayan dayanıklı yapısı, tırnaklara bakım yapan özel geliştirilmiş formülasyonu, parlak ve canlı görünüşü sayesinde toplam 115 rengi ile Flormar ojeleri, en son trendi yakalamak isteyen kadınların ve farklı renk alternatifleri arayan genç kızların tercihi olacak.

Haberin Devamı

Flormar kiosklarından ve diğer satış noktalarından satın alabileceğiniz Flormar oje ve tüm Flormar ürünlerini www.e-flormar.com adresinden de sipariş edebilirsiniz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!