GeriAlışveriş Okul alışverişi için Decathlon’a uğrayın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Okul alışverişi için Decathlon’a uğrayın!

Okul alışverişi için Decathlon’a uğrayın!

Rengarenk ve pek çok farklı modelde sırt çantaları ve daha fazlası...

Okul heyecanı yaşayan çocuklarınızın yüzünü güldürecek pek çok ürünü Decathlon’da bir arada bulabilirsiniz. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Samsun, Bodrum, Antalya ve Mersin mağazalarında 50'yi aşkın farklı spor dalında 75.000 ürün sunan Decathlon, kalite-fiyat dengesi yüksek ürünlerle okul alışverişiniz için sizleri bekliyor!

Okul alışverişi için Decathlon’a uğrayın

Rengarenk ve pek çok farklı modelde sırt çantaları, hem omuz hem sırt çantası olabilen Newfeel Backenger çanta, spor çantaları, tablet çantaları, spor dersleri için rahat ve terletmeyen eşofmanlar, nefes aldıran esnek T-shirtler, renk renk çoraplar, spor ayakkabıları, bale kıyafetleri; basket, futbol tutkunu çocuklar için özel formalar, yüzme mayoları ve ekipmanları, tenis ekipman ve aksesuarları ve çok daha fazlasını Türkiye’nin megaspor mağazalarını Decathlon’da bulabilirsiniz.

Decathlon mağazaları: İstanbul Marmara Forum , Forum İstanbul , Mall of İstanbul, Brandium, İzmir Optimum Outlet, Ankara Kentpark AVM, Samsun Piazza AVM , Adana Optimum AVM , Mersin: Mersin Palm City Carrefour, Antalya Muratpaşa ve Bodrum Ortakent Midtown’da.

False