GeriAlışveriş OiOi uyku arkadaşı serisi yenilendi!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

OiOi uyku arkadaşı serisi yenilendi!

OiOi uyku arkadaşı serisi yenilendi!

OiOi Emzikli Uyku Arkadaşı'nın yeni serisi; minimal tasarımı, aileye katılan sevimli tavşan figürü, pastel renkleri, hijyen kapağı ve tüketici dostu ambalajı ile dikkat çekiyor.

Bebeklerin güvende hissetme ihtiyaçlarını gidermek için anne karnından gelen iki temel alışkanlığı; emme ve dokunma. OiOi Emzikli Uyku Arkadaşı, bebeklerin kendini güvende hissetmek için gerçekleştirdikleri bu eylemleri göz önünde bulundurularak tasarlanmış akıllı bir ürün. OiOi Emzikli Uyku Arkadaşı'nın yeni serisi; minimal tasarımı, aileye katılan sevimli tavşan figürü, pastel renkleri, hijyen kapağı ve tüketici dostu ambalajı ile dikkat çekiyor.

YENİLENEN OİOİ UYKU ARKADAŞI AİLESİNİN YENİ ÜYESİ

Yeni seri tasarlanırken, sadece miniklerin değil, her yaştan insanın sevdiği 't'avşan'' OiOi Uyku Arkadaşı ailesine katıldı. İki farklı renk seçeneği ile yerini alan tavşanın yanı sıra; serinin en sevilen figürlerden köpek, ayı ve fil ise değişen tasarımları ve renkleri ile yepyeni bir görünüme kavuştu.

OiOi uyku arkadaşı serisi yenilendi

YALIN ÇİZGİLER, PASTEL RENKLER

Günümüzün trendi minimalist yaklaşımın yansıması, OiOi Uyku Arkadaşı’nın yeni serisinde de görülüyor. Yeni uyku arkadaşlarının daha yumuşak pastel tonlarda tasarlanması, figürlerin yapımında kullanılan renk sayısının azaltılarak daha sade bir görünüm yaratılması, daha çok kişinin zevkine hitap etmesini sağlıyor.

EMZİKLER ARTIK HİJYEN KAPAKLI

Annelerin OiOi Uyku Arkadaşı'nı çantalarında da gönül rahatlığı ile taşıyabilmesi, kullanmadıkları zamanlarda tozlanmadan saklayabilmesi için ürünün emzik kısmı için hijyen kapağı tasarlandı. Yalnızca yeni OiOi Emzik ile uyumlu kapak, emziğin üzerinde bulunan güvenlik deliklerine kolayca takılıyor. Emziğin ağzıyla temas eden tüm yüzeyini kapatarak hijyenik bir koruma sağlıyor.

 

OiOi uyku arkadaşı serisi yenilendi
 

TÜKETİCİ DOSTU AMBALAJ

OiOi Uyku Arkadaşı'nın sadece tasarımları değil ambalajı da yenilendi. Önceki ambalajdan farklı olarak, ürünle ilgili tüm bilgiler tek bir yüzeyde yer alıyor. Öne çıkan özelliklerin ambalajda resimlerle anlatılması sayesinde anneler, ürünün hangi ihtiyaçlarına cevap verdiğini, annelik hayatlarını ne şekilde kolaylaştıracağını tüm detaylarıyla görebiliyor.

BEBEKLER BÜYÜR UYKU ARKADAŞI AYNI KALIR

Anne memesine benzer emzik sayesinde, bebekler emziğe alışsa da anne memesini reddetmez. Bu nedenle doğumdan itibaren kullanılabilir. Bebek büyüdükçe emziği farklı bir boyla değiştirmek gerekmez. Damak dostu olan uyku arkadaşı aynı zamanda parmak emme alışkanlığının oluşmasını engellemeye de yardımcı olur. Uyku arkadaşının yumuşak dokusunu hissetmek bebeği sakinleştirir, uykuya dalmasını kolaylaştırır. Ucundaki oyuncak sayesinde emzik, bebeğin ağzından düştüğünde ona yakın bir mesafede durur. Böylece yatakta kaybolmaz ve bebeğiniz kolayca bulur. Oyuncağın hassasiyetle hesaplanan ağırlığı, bebeğin emziği ağzında rahatça tutabilmesini sağlar. Emziğin gövdesi diş/damak kaşıyıcı olarak kullanılabilir. Avrupa Birliği (EU) EN71 standartlarına uygunluğu onaylanan, lateks içermeyen tıbbi kullanıma uygun silikondan üretilen emzikli uyku arkadaşı BpA, PVC ve fatalat içermez.

False