Msa yine sürprizlerle dolu

Güncelleme Tarihi:

Msa yine sürprizlerle dolu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2011 10:00

Kasım ayı eğitimleri için şimdiden yerinizi ayırtın.

Haberin Devamı

Mutfak tutkunlarının vazgeçemediği adres Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) kasım ayında geleneğini yine bozmadı. Bu ayın programında alıştığınız MSA workshoplarının yanı sıra, dünyanın en iyi şeflerinden Paolo Lopriore, MSA Eğitmen Şefi Hakan Şen’le farklı eğitimler yer alıyor.

MSA, mutfakla ilgilenen, profesyonel tekniklerle farklı lezzetleri keşfetmeye hazır olanlar için kasım ayında yine birbirinden cazip etkinlikler sunuyor. Bu ayın takviminde MSA klasiği haline gelen İtalyan Mutfağı, Etler ve Pişirme Teknikleri, Pastacılık ile miniklerin favorisi Küçük Gurme workshop’larına ek olarak Pie’lar ve Tart’lar gibi yeni seçenekler de yer alıyor. Ayrıca kendi mutfağında profesyonelleşmek isteyenler için kasım ayında hem hafta içi hem de hafta sonu programı olarak açılacak olan iki ayrı “Mutfakta 8 Hafta” eğitimi kaçırılmaz bir fırsat.

Haberin Devamı

MSA dünyaca tanınmış executive şefleri mutfak tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Dünyanın en iyi 50 restoranından ’’Il Canto’’nun şefi İtalyan Paolo Lopriore Kasım’da MSA’ya konuk oluyor. Ferran Adrià'nın "İtalyan Mutfağı’nın en hızlı yükselen yıldızı ve mutfağını anadili gibi kullanan yetenekli bir şair" olarak nitelendirdiği Lopriore’nin tekniklerini kendisinden öğreneceğiniz bu eşsiz fırsatı kaçırmayın.

MSA’nın deneyimli Profesyonel Eğitmen Şefi Hakan Şen, favori tariflerden oluşan menüsünü kasım ayında mutfak severlere sunuyor. “Hakan Şen ile Akdeniz Esintileri” workshop’u, 23 Kasım Salı günü 19.00-22.00 arasında gerçekleşecek.

www.msa.com.tr

Tel: 0212 290 35 50  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!