GeriAlışveriş Listerine gücünü 21 gün deneyin!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Listerine gücünü 21 gün deneyin!

Listerine gücünü 21 gün deneyin!

Ağzınızın ve dişlerinizin daha sağlıklı olması için 21 gün yeterli!

Eşsiz güçlü formülü ile ağzın tamamına ulaşan Listerine®, 21 günde ağız sağlığında fark yaratıyor. Sadece bir kullanımda bakterilere karşı etkisini gösteren Listerine®, günde 2 defa 30 saniye kullanıldığında, plak ve diş eti iltihabına karşı 24 saat koruma sağlıyor. 21 gün boyunca sabah ve akşam diş fırçaladıktan sonra günlük ağız bakım rutinine 20 ml Listerine® ekleyip, bu sürenin sonunda ağız sağlığındaki gelişmeden memnun kalmayanlara ise parasını iade ediyor.

Listerine® ile 21 gün:

1.gün – Daha ferah nefes!

Her sabah ve akşam ağız bakım rutinine 20 ml Listerine® eklediğinde birinci günün sonunda ağız daha temiz olur. Listerine®, kötü ağız kokusuna neden olan bakterilerle savaşır, nefesi tazeler ve uzun süre ferah kalmasını sağlar.

7.gün - Daha az plak!

Listerine®, diş çürükleri, diş eti hastalıkları ve ağız kokusunun başlıca nedeni olan bakteri plağı ile savaşarak etkin koruma sağlar. Düzenli olarak sabah akşam Listerine® kullanıldığında 7 günün sonunda dişlerin çok daha temiz ve pürüzsüz olduğu farkedilir.

14.gün – Daha iyi korunan dişetleri!

Listerine®, diş eti hastalıklarının başlıca nedeni olan plağı önemli ölçüde yok eder. Diş eti hastalığı oluşumunu sadece fırçalama ve diş ipi kullanımına oranla azaltan Listerine®, düzenli kullanım ile diş etleri için daha iyi koruma sağlar.

16.gün - Dişler %42 daha güçlü! 

Düzenli Listerine® kullanımıyla diş çürüklerine sebep olan plak asitleri 16 günün sonunda %37 azalır. Bu sayede diş minesi daha iyi korunur, dişler güçlenir.

21. gün - Daha güçlü temiz ve pürüzsüz dişler

21 gün düzenli Listerine® kullanımı ile ağızdaki plaklar %50 oranında azalır; diş etleri hastalıklara karşı daha iyi korunur. Listerine® 21 günde ağız sağlığını farkedilir oranda iyileştirir!

False