GeriSağlık Kondom kullanarak orgazm sürenizi uzatabilirsiniz!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kondom kullanarak orgazm sürenizi uzatabilirsiniz!

Kondom kullanarak orgazm sürenizi uzatabilirsiniz!

Bazı çiftler kondom kullandıkları zaman cinsel ilişkiden aldıkları zevkin azaldığını söyleyerek kondom kullanımını reddederler. Ama kondom kullanımını keyifli hale getirmek aslında bizim elimizde.

Psikoterapist Cem Keçe, kondom kullanımı ile ilgili aklımıza takılan tüm soruları yanıtlıyor.

Her şeye rağmen, kadın ve erkek olmak üzere pek çok çift, kondom kullanımının hissel duyguları azalttığı, mekanik ve yapay bir özelliği olduğu için cinsel arzuyu yok ettiğini düşündüğünden kullanmak istemiyor. Kondom ne kadar ince olursa olsun, doğrudan doğruya temasın verdiği sıcaklığı sağlayamaz fakat bölgesel uyarılma açısından kondom kullanılıp kullanılmaması arasında bir ayrım yoktur.

CİNSEL HEYECANI KONDOMLA DA SAĞLAYABİLİRSİNİZ!

Çoğu erkek, özellikle de Türk erkekleri kondom nedeniyle cinsel heyecanlarının azaldığından, bu nedenle kondomu iktidarsızlığa neden olduğundan söz ederler. Cinsel uyarılma doğrudan beynin bu durumu nasıl kaydettiğiyle ilgilidir. Bu yanılgıyı düzeltebilmek için erkekler tırtıllı, renkli, meyveli ya da geciktirici kremli kondomlarla ilişkilerinin daha zevkli ve daha uzun süreli bir hale gelmesini sağlayabilirler.
Yatak odanızı renklendirin, orgazm süresini uzatın!

Kondom kullanarak orgazm sürenizi uzatabilirsiniz

FANTAZİLERİNİZİ RENGARENK VE KOKULU KONDOMLARLA RENKLENDİRİN!

Hem cinsel yolla bulaşan hastalıklardan hem istenmeyen gebelikten korunabilmek hem de fantezilerinizi renklendirmek için tercihe göre çağımızın modern kondomları denenebilir. Örneğin; geciktiricili kondom penis ucunu uyuşturucu ve uyarılma süresini uzatıcı bir krem içerdiğinden boşalma süresini uzatabildiği için erken boşalmaya iyi gelebilir ve cinsel doyumsuzluğun giderilmesine yardımcı olabilir. Yine, partnerin aldığı zevk oranını yükseltmek için sürtünme oranını artıran tırtıllı, halkalı ya da noktalı kondomlar kullanılabilir. Cinsel hayatı renklendirmek, fantezilerle ayrı bir hava katmak için meyve aromalı veya renk renk kondomlar tercih edilebilir.

Kondom kullanarak orgazm sürenizi uzatabilirsiniz

HALA KONDOM KULLANMAK İSTEMİYOR MUSUNUZ?

Eğer partner her şeye rağmen cinsel ilişki esnasında hâlâ kondom kullanmak istemiyorsa, erotik aşk oyunlarının arasına kondom takma işlemini eklenebilir. Ayrıca, renk renk ve kokulu kondomlar cinsel fantezileri süsleyerek cinselliği şirin bir imaja dönüştürebilir. Sürtünme oranını artırdığı için özellikle kadın partnere zevk veren şekilli kondomlardan alınan zevki dışa vurarak, partnerin kondomu seks oyuncağı olarak görmesi de sağlanabilir. Son olarak çift hala zevk almadığını düşünüyorsa, meyveli, tırtıklı, titreşimli veya ekstra ince kondom deneyebilir.

False