Kadınların Favorisi 'Magic Form'

Güncelleme Tarihi:

Kadınların Favorisi Magic Form
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2011 13:00

Magic Form, yumuşak dokusuyla kadınların adresi.

Haberin Devamı

Magic Form, The Gate adını verdiği 2011-2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, kadınların gerçek özgürlüğüne kavuşmalarını sağlıyor. İpek saten, yumuşak dokusu ve göz alıcı tonlarıyla kadınların beğenisine sunuyor.

Kadının içindeki kapıları açarak, gerçek özgürlüğüne kavuşmasına ithaf edilen “The Gate“ koleksiyonunda başrolü oynayan tül geceliklere, vücudu sıkıca saran seksi beden korseli kombinezonlar, 1800’lü yıllara gönderme yapan yüksek bel korseler, özel kesimleri ile vücudu mükemmel gösteren body’ler ve nefes kesen sutyenler eşlik ediyor.

Dünya modasını takip eden ve iç giyimin de dış giyim kadar önemli olduğunun bilinci ile tasarımlarını hayata geçiren markanın kullandığı has ipek, yumuşak dokulu tül, ipek saten ve Fransız danteller, mücevherlerin göz alıcı tonları ile hayat buluyor. Yakut kırmızısı başta olmak üzere, zümrüt yeşili, safir mavisi, ametist tonları ve vazgeçilmez siyah, sonbaharın favori renkleri arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Gelin Adaylarının Adresi Magic Form

Gelin adaylarının da ilk tercihi olan Magicform, 2011-2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonunda, her sezon olduğu gibi, farklı tasarımları ile bu tatlı telaşlarında en yakın yardımcısı olmaya devam ediyor.

Mağazalarında “Rüya Alemi” temasını işleyen markanın ürünleri, Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenams zincirlerinde, Nişantaşı Valikonağı Caddesi,  Kanyon, Ataköy A Plus ve Arena AVM’lerde olacak.

www.magicform.com

BAKMADAN GEÇME!