Kabızlığın çaresi sinamekide!

Güncelleme Tarihi:

Kabızlığın çaresi sinamekide
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2015 15:35

Kötü huylu bakterilerin kolayca vücuttan atılmasını sağlıyor.

Haberin Devamı

Kabızlık bir hastalık değil, başka bir hastalığın habercisidir. Kabızlığı önlemede, ishal edici bitkiler değil, kabızlığın oluşumunu sağlayan bitki tercih etmeliler. İnsanlar yıllardır kilo vermek adına birçok yöntem denerler farklı diyet sonucunda insanların beslenme şekilleri bozulmaktadır. Bu da ister istemez insanların iç organlarında yani bağırsaklar başta olmak üzere fazla kilolar, bağırsaklardaki fazlalıklar, safra kesesi içindeki taşlar, çamurlar ve pankreasın çevresindeki yağlanmalar ortaya çıkar. İç organların çevresinde aşırı derecede yağlar birikir. İnsanların bağırsaklarında oluşan, istenmeyen ve kişinin rahat bir yaşam sürmesine engel olan kötü huylu bakteri ve maddeler sinameki bitkisiyle kaybolup gidecektir.

KÖTÜ HUYLU BAKTERİLERİN ATILMASINDA ETKİLİ

Sinameki bitkisinin insanların iç organlarında oluşan istenmeyen kötü huylu bakterilerin atılmasında son derece etkilidir. Sinameki bütün dünyada ‘senna’ olarak bilinen harika bir bitkidir. Bu bitki, düzenli bir şekilde uzman kontrolüyle kullanıldığı takdirde; kişilerin kabızlık başta olmak üzere iç organlarda oluşan yağların, kötü huylu bakterilerin kolayca vücuttan atıldığını göreceklerdir.

Haberin Devamı

Kabızlığın çaresi sinamekide

NE SIKLIKLA TÜKETİLMELİ?

Kişiler sinameki bitkisini günde bir fincan çay olarak tüketebilirler. Yalnız bu bitki aşırı etkili olduğundan dolayı kullanımı çok dikkatli olması gereklidir. 3 gün kullanıp 1 hafta ara verilmelidir. 1 hafta sonunda eğer kişi gerek duyarsa tekrardan bir 3 gün daha kullanıp bitki kullanımına ara verebilir. Hamile ve hamile kalacak bayanlar kullanmamalıdır. Kesinlikle bir uzman kontrolünde alınmasında fayda vardır.

İHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!