İstanbul’da Hello Baby açılıyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da Hello Baby açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2012 14:29

Chicco, Craft ve Mima gibi birçok marka bir arada!

Haberin Devamı

Anne ve çocuk alışverişine dair aklınıza gelen her şeyi içinde barındıran Hello Baby Mağazası, Avrupa’nın en büyük anne çocuk mağazası olarak İstanbul Bostancı E-5 üzerinde 22 Aralık tarihinde açılıyor.

A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlara yanıt veren ürün skalası ve alışveriş rahatlığı sağlayan 3 katlı otoparkıyla Hello Baby, İzmir’den sonra İstanbullu ebeveynlerin de gözdesi olmaya aday.

Dünya markalarının Türk tüketiciyle buluşmasına olanak sağlayan, Türkiye’nin önde gelen anne çocuk ürünlerinin satışını yaygınlaştıracak olan Hello Baby, bebek odası mobilyasından beslenme ürünlerine, oyuncaktan emzirme ürünlerine, bakım ürünlerinden hamile ve lohusa iç giyimine dek binlerce ürün çeşidi sunuyor. 0-10 yaş arası bebek ve çocukların ihtiyaçlarını tek çatı altında buluşturan Hello Baby, hoşça zaman geçirilecek özel tasarım kafeteryası ve tam donanımlı-renkli oyun alanıyla, anne ve babaların çocuklarıyla tüm günlerini geçirebilecekleri, tüm eksiklerini zamandan tasarruf ederek tamamlayabilecekleri benzersiz bir mağaza.

Haberin Devamı

Avrupa’nın en büyük anne çocuk mağazası olan Hello Baby İstanbul, Chicco, Maclaren, Maxi Cosi, Craft, Peg Perego, Sunny Baby, Concord, Römer, Mima, Best Kids, Mayoral, Besafe, Bugaboo, Quinny, Fisher Price, Hasbro, Playskool, Playdooh gibi ünlü markaları da içinde barındırıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!