''Gelinim Olur musun?'' Yarışmasına Yaş Sınırı!

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Olur musun Yarışmasına Yaş Sınırı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2011 14:48

Türk patentli yarışmaya getirilen zorunluluklar...

Haberin Devamı

Türk patentli yarışma programı ‘’Gelinim Olur musun?’’ 28 ülkeye satıldı. Macaristan’da geçen hafta yayına giren programa 18 yaş sınırı getirildi.

Global Agency’nin dünyada fenomen haline getirdiği evlilik formatı “Gelinim Olur musun?” 5 senedir büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kısa zamanda fenomene dönüşen ve bir çok tartışmaya yol açan yarışmada Macar kaynanalar oğullarına kısmet arıyor! Türk formatlarını tüm dünyaya satma konusunda başarısını bir kez daha kanıtlayan Global Agency ise yoluna hızla devam ediyor!

Ünü Çin’e kadar ulaşan ve yayınlandığı her ülkede fenomen olan “Gelinim Olur Musun?” yarışması Balkanlar’da yeniden bir rekora koşuyor. Üstünden seneler geçmesine rağmen, ülkemizde de unutulmayan yarışma, Türkiye’de olduğu gibi tüm dünyada da çok büyük ilgi görüyor. Farklı ülkelerde de 'Semra Kaynana' gibi çok farklı kaynana figürlerini ortaya çıkaran yarışma şuana kadar 28 ülkeye satıldı ve son olarak Macaristan seyircisini de ekrana kilitledi. Ayrıca bu formatta programın bazı görüntülerine 18 yaş sınırlandırılması getirildi ve programa gece 24.00'da yayına başlama zorunluluğu kondu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!