'Galaksiyle Durdur Zamanı' yarışmasında 3. hafta başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Galaksiyle Durdur Zamanı yarışmasında 3. hafta başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2013 14:03

Instagram sayesinde Galaxy Camera kazanmak ister misiniz?

Haberin Devamı

Sadece 2 haftada 30.000 kişinin aktif katıldığı Samsung’un kullanıcı kaynaklı içerik projesi; Instagram takipçilerini ve fotoğraf severleri odak noktasına koyarak bir dijital ilki gerçekleştiriyor. Siz de, fotoğraflarıyla Instagram’ın en sevilen isimlerini takip ederek, projeye dahil olabilir ve her hafta bir Galaxy Camera kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Sosyal medyadaki etkin kampanyalarıyla tanınan Samsung Electronics Türkiye, paylaşmanın yeni yolunu keşfedeceğiniz yeni Samsung Galaxy Camera ile yepyeni bir yarışmaya imza attı. Samsung, fotoğraflarıyla binlerce kişinin beğenisini kazanan Instagram kullanıcılarını fotoğraf severlerle bir araya getirdi ve Galaksiyle Zamanı Durdurdu! 3. haftasına başlayan yarışmanın konusunu öğrenmek ve Samsung Galaxy Camera kazanmak için, facebook.com/SamsungTurkiye altındaki formu doldurarak çektiğiniz fotoğrafları #durdurzamani ve #galaxycamera hashtagleri ile Instagram uygulamasında paylaşabilirsiniz.

2 Şubat tarihine kadar sürecek olan yarışmada 4 Instagram ünlüsü her hafta belirlenen konseptler için gönderilen fotoğraflardan haftanın birincisini seçecek ve her hafta bir kişi ödül olarak Samsung Galaxy Camera kazanacaktır. 4 haftanın sonunda seçilen hafta birincileri arasından seçilecek bir kişi büyük ödülün sahibi olacak ve Samsung Galaxy Note 10.1 almaya hak kazanacak.

Nasıl katılabilirsiniz?

Yarışmaya katılmak için yapmanız gereken, instagram’da Mustafa Seven (@mustafaseven), Sefa Yamak (@sefayamak), Mehmet Kırali (@civilking) ve Çiler Geçici (@audiosoup) kullanıcılarını takip etmek ve onların önerdiği konseptlerde fotoğraf çekimleri yapmak. Sonrasında ise facebook.com/SamsungTurkiye altındaki formu doldurarak çektiğiniz fotoğrafları #durdurzamani ve #galaxycamera hashtagleri ile Instagram uygulamasında paylaşabilirsiniz. facebook.com/SamsungTurkiye adresindeki formu doldurmayan katılımcılar ödül almaya hak kazanamayacaklardır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!