En popüler 7 diyet

Güncelleme Tarihi:

En popüler 7 diyet
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2015 12:20

Dukan diyeti, İsveç diyeti ve daha fazlası…

Haberin Devamı

Kilo verme, daha zayıf olmak ve kilosunu korumak için birçok insan çaba gösteriyor. Hal böyle olunca da sürekli yeni bir beslenme düzeni ortaya çıkıyor. İşte en popüler diyetler ve bu diyetler hakkında ayrıntılı bilgiler…

Karatay diyeti

Karatay diyeti diğer diyetlerden daha rahat uygulanabilir. Çünkü düşük glisemik indeksli besinlerin tüketilmesi esasına dayanıyor. Karatay diyetiyle ilgili ayrıntılar için tıklayın!

Dukan diyeti

Düşük karbonhidrat tüketimine dayanan ve atak, seyir, güçlendirme, koruma olmak üzere 4 evren oluşan bir diyettir. Dukan diyetiyle ilgili ayrıntılar için tıklayın!

Mayo klinik diyeti

Mayo klinik diyeti; sağlıklı beslenme davranışı ve egzersiz alışkanlığının benimsenmesini savunuyor. Diyet yapmanın sağlıklı ve az kalorili besinleri seçmek olduğunu, egzersiz yapmanın da aktif bir yaşamı benimsemek gerektiğini vurguluyor. Mayo klinik diyetinin ayrıntıları için tıklayın!

Akdeniz diyeti

Akdeniz diyeti; daha sağlıklı ve daha az işlenmiş yiyeceklerin yendiği daha doğal bir beslenme şeklidir. Mevsiminde taze meyve-sebze, beyaz et özellikle balık ve zeytinyağı tüketilir. Akdeniz diyetinin ayrıntıları için tıklayın!

İsveç diyeti

İsveç diyeti 6 ila 13 gün arasında uygulanması gereken bir diyet olup 3 ayda bir tekrarlanması önerilen çok düşük kalorili (1000 kaloriden az), protein ağırlıklı bir diyettir. Amaç kişilere düşük kalori verip proteinin metabolizma hızlandırıcı etkisinden faydalanarak çok hızlı bir şekilde kilo verdirmektir. İsveç diyetinin ayrıntıları için tıklayın!

Saf protein diyeti

1-10 gün arasında değişen bir dönemde on ayrı kategoriden gıdalarla beslenme hakkınızın olduğu bir beslenme biçimi. Saf protein diyetinin ayrıntıları için tıklayın!

South beach diyeti

Gün içerisinde 3 ana, 2 de ara öğünden oluşan diyetin egzersizle desteklenmesi gerekiyor. South beach diyetinin ayrıntıları için tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!