Defacto Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz? Defacto Kargo Ücretleri (2022)

Güncelleme Tarihi:

Defacto Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz Defacto Kargo Ücretleri (2022)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 13:57

Defacto kargo ücreti, sıklıkla merak edilerek araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım alanının fazla olmasından dolayı da önemli konular arasındadır. Bu bakımdan Defacto kargo ücretini öğrenebilir ve konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Defacto kargo ücreti ne kadar ve kaç TL üzeri ücretsiz? Defacto kargo ücretleri (2022) hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

Defacto kargo ücreti 11,99 olarak belirlenmiştir Ayrıca mobil uygulamaya özel olarak da 300 TL ve üzerine kargo ücretsiz olmaktadır.

Defacto Kargo Ücreti Ne Kadar ve Kaç TL Üzeri Ücretsiz?

Defacto, sevilen ve sık sık internet üzerinden de alışveriş yapılan markalardan biridir. Özellikle giyim konusunda da sıklıkla tercih edilen markalar arasındadır. Bu nedenle Defacto kargo ücretini öğrenebilir ve buna göre de kargo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Defacto kargo ücreti 11,99 TL olarak belirlenmiştir. 300 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo seçeneği mevcuttur. 300 TL üzeri alışveriş yapan kişiler ücretsiz kargo imkanından yararlanır ve herhangi bir kargo ücreti ödemez. Ayrıca Defacto online alışverişte kapıda teslimat seçeneği mevcuttur ve bu seçenekte de kişilerden ekstra olarak 6,99 TL ücret temin edilir.

Defacto Kargo Ücretleri (2022)

Defacto kargo ücreti 2022 senesi itibari ile 11,99 olarak standart bir fiyata gelmiştir. 300 TL ve üzeri alışverişlerde herhangi bir kargo ücreti olmadığından 300 TL'nin üzerinde alışveriş yaparak herhangi bir kargo ücreti ödememek mümkündür. Aynı zamanda Defacto online alışveriş uygulamasında ve internet sitesinde kapıda teslimat seçeneği vardır ve bu seçenekten yararlanmak isteyen kişilerin ekstra olarak 6,99 TL ücret ödemeleri gerekir. Markaların her sene kargo ücretleri ve ücretsiz kargo tutarları da değişmektedir. Bazı zamanlarda her alışveriş için ücretsiz kargo imkanı sunulduğundan kampanyaları takip ederek ücretsiz alışveriş yapmak mümkündür.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!