Daha sağlıklı yaşamın sırları bu festivalde!

Güncelleme Tarihi:

Daha sağlıklı yaşamın sırları bu festivalde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2018 10:00

MEYEV Vakfı ve Bouton Medya tarafından İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Kurumu, Yeşilay Cemiyeti, Kızılay ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi destekleriyle 12-13 Mayıs'ta düzenlenecek Sağlıklı Yaşam Festivali, İstanbul’un ikonik ve parklarındaki etkinlikleriyle meşhur Bağdat Caddesi Göztepe mevkiinde gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Sezonun finalinde ilk kez gerçekleşecek olan festival, Göztepe İstanbul’daki Park Residences Cadde’de düzenlenecek. Daha sağlıklı bir yaşam tarzı arayışı olanlar veya mevcut yaşam tarzını zenginleştirmek için yeni yollar arayanları buluşturan 1. Sağlıklı Yaşam Festivali‘de sağlıklı yaşama dair her şeyi bulabilirsiniz!

Enerji, verimlilik ve mutluluk sağlıklı bir yaşam tarzı ile gelişir. Bu Mayıs, İstanbullular festival sayesinde sağlıklı beslenme, sağlıklı kilo kontrolü, sağlıklı aktiviteler yapma ve sağlıklı bir yaşam tarzı konularında daha fazla bilgi edinebilecekler.

Daha sağlıklı yaşamın sırları bu festivalde

Kalp ve Damar Cerrahı, Sunucu, Yazar Doç Dr. Halit Yerebakan’ın düzenlediği festivale Biyoteknoloji ve Mikrobiyoloji Uzmanı Kimyager İbrahim Saraçoğlu, Dahiliye Uzmanı Ayça Kaya, Diyetisyen Yekbu Köseoğlu gibi pek çok ünlü isim katılacak. Katılımcılarla hastalıkların önlenmesine ve stresin azaltılmasına yardımcı olabilecek yaşam tarzı değişiklikleri hakkında yeni fikirlerini paylaşırken katılımcılar yaklaşık 25’den fazla ÜCRETSİZ ders ve atölye çalışması deneyimini yaşayabilecekler.

Haberin Devamı

Tüm eğitim oturumlarına ek olarak, festivalde ünlü şeflerden yemek gösterileri, pratik yemek tarifleri ile sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlanacak. Festival katılımcıları ayrıca yoga, pilates ve crossfit gösterileri izleyebilme ve derslerine katılabilme şansı bekliyor.

Festivalle ilgili ayrıntılı bilgiye festival.dryerebakan.com adresinden veya (551) DR YRBKN (379 7256) numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!