D&r Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz? D&r Kargo Ücretleri (2022)

Güncelleme Tarihi:

D&r Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz D&r Kargo Ücretleri (2022)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 13:51

Online alışveriş, son yıllarda oldukça popüler hale gelmiştir. Çünkü online alışveriş ile kişiler istedikleri tüm ürünlere ulaşabilmektedir. D&R, kitap ve kırtasiye alanında hizmet veren büyük bir firmadır. Firmanın mağaza satışının yanı sıra online satışı da bulunmaktadır. Belirli bir kargo ücreti ile ürünlerini gönderim yapmaktadır. D&R kargo ücreti ne kadar ve kaç TL üzeri ücretsiz? D&R kargo ücretleri (2022) nedir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Son yıllarda artan online alışveriş isteği üzerine hemen her firma, ürünlerini online olarak da satmaya başlamıştır. Online alışveriş imkanı sunan firmalardan biri de D&R'dır. Kitap, oyun, kırtasiye vb. farklı alanlarda hizmet veren kuruluş, online alışverişlerde ürünlerini göndermek için belirli bir kargo ücreti talep etmektedir. Sipariş vermeden önce bilgi almakta yarar vardır.

D&R Kargo Ücreti Ne Kadar ve Kaç TL Üzeri Ücretsiz?

D&R firmasının web sitesi ya da mobil uygulaması ile alışveriş yapmak mümkündür. Buradan alınan ürünler kargo hizmeti sayesinde kapınıza kadar ulaşmaktadır. D&R, ürünlerini kargo ile gönderim yapmak için belirli bir tutarda kargo ücreti talep etmektedir. Bu ücret sabit olup 7.99 TL'dir. Ayrıca web sitesinde ve mobil uygulamadan yapılan bazı alışverişler ücretsiz kargo olabilmektedir. Bunun için firmanın belirlediği bazı günler vardır. Bu özel günlerin dışında 100 TL ve üzeri alışverişlerde de kargo ücretsiz seçeneği bulunmaktadır. Ayrıca bazı ürünlerde kargo bedava kampanyaları da bulunmaktadır.

D&R Kargo Ücretleri (2022)

Kargo ücretleri, her sene yapılan kargo düzenlemeleri ile değişiklik göstermektedir. Kargo ücretlerini firmalarda güncelleyerek yeni tarifeler sunmaktadır. D&R firmasının 2022 yılı için belirtmiş olduğu sabit kargo ücreti bulunmaktadır. Bu ücret 7.99 TL olarak belirlenmiştir. Sunulan diğer kriterler ya da ücretsiz ürün gönderim kampanyalardan yararlanarak bedava kargo seçeneğinden de yararlanılabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!