BÜMED okul tanıtım günlerine davetlisiniz!

Güncelleme Tarihi:

BÜMED okul tanıtım günlerine davetlisiniz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2015 16:15

Her sene çok büyük ilgi gören bu etkinlik velilere yol gösteriyor.

Haberin Devamı

BÜMED tarafından organize edilen Özel Anaokulları ve İlkokullar Tanıtım Günü’nün bu yıl onuncusu yapılıyor. Her sene çok büyük ilgi gören ve artık gelenekselleşen bu etkinlik ile “okul seçimi” konusunda velilere yol göstermek ve bu önemli kararı bilinçli tercihlerle yapmalarına yardımcı olmak amaçlanıyor.

BÜMED’de, 19 Nisan 2015, Pazar günü gerçekleştirilecek etkinlikte, veliler çocukları için en doğru okulu seçme kararını verirken Türkiye’nin seçkin özel anaokulları ve ilkokullarını bir arada tanıma fırsatını bulacaklar. Etkinlik, 10:30-17:30 saatleri arasında BÜMED bahçede tüm ziyaretçilere ücretsiz olarak açık olacaktır.

BÜMED Özel Okullar Tanıtım Günü’nde katılımcı okullar özel stantlarında okul yetkilileri tarafından temsil edilecek ve velilere her türlü sorularında yardımcı olacaklardır. Veliler okullarla tanışıp sorularını sorarken çocuklar da onlar için özel olarak hazırlanan aktivitelerle bugünü en eğlenceli şekilde geçirecekler. Sahne etkinlikleri, oyunlar, hediyeler ve BÜMED Bahçe’nin doğa içindeki ortamı çocukların da keyifli bir gün geçirmesini sağlayacak.

Haberin Devamı

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği sayıları 17.000’i aşan üyelerinden aldığı destekle, kariyer hizmetlerinin yürütüldüğü Boğaziçi Network hizmetleri, sosyal tesisleri, Kilyos BURC Beach, aylık BOĞAZİÇİ dergisi, interaktif portal, her yıl düzenlenen 100’e yakın, kültür, sanat, spor etkinlikleri ile üyelerine, mezunlarına, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine ve akademik personeline hizmet vermektedir.

BÜMED, Sivil Toplum Kuruluşları kategorisinde 2005 yılı Ulusal Kalite Ödülü’nü kazanarak, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’da da bir ilke imza atmıştır.

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği

Adres: Güney Kampüs Lojman Kapı Yanı 34342 Bebek/İSTANBUL

Tarih / Saat: 19 Nisan / 10:30-17:30

BAKMADAN GEÇME!