Bosch'un Yeni Ankastre Serisi

Güncelleme Tarihi:

Boschun Yeni Ankastre Serisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2011 10:10

Yemek Yaparken Tencerelerin Sıkışmasına Son!

Haberin Devamı

Bosch Ev Aletleri, “Yemek yaparken tencere sıkışıklığına son” diyor. Bosch PCT915B91E Gazlı Ankastre Ocak, özellikle sürekli büyük tencerelerde yemek pişirmek durumunda kalan geniş aileler ve kalabalık misafir ağırlayanlar için mutfakta hayat kurtarıyor. Hayatınızı kolaylaştıracak bu ürünü sizin için araştırdık.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, 90 cm genişliğindeki ankastre paslanmaz çelik ocağı PCT915B91E’yi, tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Bosch PCT915B91E’nin en önemli özelliği ikisi WOK olmak üzere toplam altı adet gazlı ocak gözünün bulunması. Bu ocak sayesinde özellikle kalabalık aileler için yemek pişirirken, yemekleri sıraya koymaya gerek kalmıyor.

Haberin Devamı

İstenilen büyüklükteki tüm tencereler, hiçbir sıkışıklık olmaksızın, yan yana geliyor ve rahat rahat ocağın üzerindeki yerini alıyor. Böylece başlangıçlar, ara sıcaklar ve ana yemekler aynı anda ve istenilen kıvamda pişirilebiliyor. Bosch’un genel tasarım ilkeleri doğrultusunda üretilen PCT915B91E, her göze özel şık dökme demir ocak ızgarası ve mutfakların vazgeçilmesi ankastre denince akla gelen çelik rengi ile mutfaklara ayrı bir şık hava da katıyor.

Ailesi Geniş, Misafiri Bol Olanlar için Çok İdeal

“Ama ben devamlı büyük tencereler ile yemek pişiriyorum. Geniş bir ailem var” diyorsanız, Bosch PCT915B91E tam size göre. Özellikle evinde sıkça davet sofraları hazırlayanlar için de çok ideal. WOK gözlerinin iki adet olması ve tam altı adet ocak gözünün bulunması kullanıcıya, daha hızlı yemek yapabilme fırsatı sunuyor.

Kalabalık aileler ya da kalabalık misafiri bol olan evler için yer ve zaman açısından büyük tasarruf sağlıyor. Özellikle güçlü ve hızlı ateş isteyen yemekler için de ideal bir kullanım şekli oluşturuyor. Üstelik WOK ocak gözünde pişirilen büyük tencere yemeklerinde, ısıyı eşit ve hızlı şekilde yayarak çok daha iyi pişirme performansı elde edilmesini de sağlıyor.

WOK ile Sağlıklı Ürünler Çok Kısa Sürede Sofranızda

Haberin Devamı

Özellikle Asya mutfağının vazgeçilmezi olan WOK ocak gözü sayesinde oldukça sağlıklı öğünler, oldukça kısa sürede hazırlanabiliyor. Çünkü aynı anda WOK gözünde et sotelenip, diğer tarafta sebzeler haşlanırken, bir gözde de çorba pişirilebiliyor.

WOK ocak gözü, iç ve dış alev halkaları ile tencereye eşit şekilde dağılan güçlü alevi sayesinde Türk mutfağında güçlü ve hızlı ateş isteyen yemekler için de son derece ideal. Üstelik ısıyı eşit ve hızlı şekilde yayan WOK ocak gözünü büyük tencere yemeklerinde kullanarak çok daha iyi pişirme performansı elde edilebiliyor.

www.bosch.com.tr 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!