GeriEtkinlikler Bol sürprizli bir oyun: “Kurusıkı”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bol sürprizli bir oyun: “Kurusıkı”

Bol sürprizli bir oyun: “Kurusıkı”

15 Aralık Salı akşamı Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde!

AYSA tarafından sahneye konan bol sürprizli, bol çatışmalı, eğlenceli ve heyecanlı oyunda; başarılı oyuncular Mete Horozoğlu, Bihter Dinçel, Beyti Engin, Selen Uçer ve Bülent Alkış birlikte rol alıyor.

Seyirciyi bir yandan türlü tahminlere yönlendirirken, öte yandan bu tahminlerinde yanıltmayı başaran, bol sürprizli “Kurusıkı”; tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Levent Kazak’ın yazıp yönettiği oyun, dramatik yapıyı ve komedi dengesini dozunda sunmayı başarıyor. Geçtiğimiz yıl Selen Uçer’e, 20. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri’nde, “Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncu Ödülü”nü getiren “Kurusıkı”; güçlü kadrosuyla da dikkat çekiyor. İzleyicisini hem güldüren, hem de düşündüren oyunda Mete Horozoğlu, Bihter Dinçel, Beyti Engin, Selen Uçer ve Bülent Alkış aynı sahneyi paylaşıyor.

“Kurusıkı”nın dekoru Barış Dinçel’in, ışık tasarımı Yakup Çartık’ın, koreografisi ise İlkem Ulugün’ün imzasını taşıyor. Kostüm tasarımını Ayşegül Özbay’ın üstlendiği oyunun yönetmen yardımcıları ise Seda Özelsoy ve Nermin Aslan.

15 Aralık 2015, Salı akşamı saat 20:30’da Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan “Kurusıkı” oyununa ait biletler; Biletix ve Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi gişesinden temin edilebilir.

Bol sürprizli bir oyun: “Kurusıkı”

False