GeriEtkinlikler Bilinçli ebeveynlik için “Anne Atölyesi”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bilinçli ebeveynlik için “Anne Atölyesi”

Bilinçli ebeveynlik için “Anne Atölyesi”

Sağlıklı ebeveyn tutumu, çocuğun ihtiyaçlarını karşılamaktan ve çocuğun “kendi olmasını” sağlamaktan keyif almayı içerir. Ancak bunu gerçekleştirmek her zaman çok da kolay olmaz. Bilinçli Ebeveynlik Atölyeleri, ebeveynlere bunu nasıl gerçekleştirecekleri konusunda destek vermeyi amaçlıyor.

31 Mart Cumartesi 10:00-13:00 saatleri arasında Eğitim Uzmanı ve Aile Danışmanı Banu Kaplan’ın, workshop niteliğindeki “Anne Atölyesi” ile aileler, teorik ve pratik bilgiler edinme fırsatı yakalarken, bir çok aile ile de bir arada oldukları için deneyimlerini paylaşma imkanı bulacak. Anneler için özel olarak tasarlanan bu atölyede anneler, çocuklarının hayatındaki rolü, farklı annelik tutumları, anne-çocuk ilişkisi üzerine pek çok içeriği interaktif bir ortamda edinme fırsatına sahip olacak.

Çocuk gelişimi, çocukla doğru ve sağlıklı iletişim kurma ve anne olarak kendilerinin farkında olmalarını sağlayıcı interaktif çalışmaları içeren “Anne Atölyesi”, annelik sanatına destek vermeyi hedefliyor. Ebeveynlerin birlikte ya da ayrı katılabileceği atölyelerin yanı sıra çocuklar ile de yapılan çalışmaları kapsayan “Anne Atölyesi”; videolar, etkinlikler, okumalar, terapötik kartlar, psikodrama ve çözüm odaklı yaklaşım ile destekleniyor.

Ayrıntılı Bilgi İçin: www.annebabalaricin.com

False