GeriEtkinlikler Anne-Bebek Buluşmaları’nın ikinci durağı Bursa!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anne-Bebek Buluşmaları’nın ikinci durağı Bursa!

Anne-Bebek Buluşmaları’nın ikinci durağı Bursa!

Bebeklerin bilişsel ve sosyal gelişiminde beslenmenin öneminin konuşulacağı söyleşide, Hürriyet Gazetesi aile-çocuk yazarı Ömür Kurt soracak, Dr. Şirin Seçkin ve Psikolog Serap Duygulu yanıtlayacak.

Katılımın ücretsiz olduğu buluşma, 21 Haziran Cuma günü, Osmangazi Belediyesi Ördekli Kültür Merkezinde saat 11.00’de başlayacak. Katılımcılara sürpriz hediyelerin verileceği söyleşi sonrasında herkese “200 Adımda Çocuk Yetiştirme Rehberi” kitabı armağan edilecek.

Bebelac Çocuk Devam Sütleri ve Hürriyet İş birliği ile hayata geçirilen anne bebek buluşmalarının ikincisi Bursa’da gerçekleşecek. 21 Haziran’da Bursa Ördekli Kültür Merkezi’nde saat 11.00’de başlayacak etkinlikte; Hürriyet Gazetesi Aile Çocuk Yazarı Ömür Kurt moderatörlüğünde, Psikolog Serap Duygulu ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Şirin Seçkin bebeklerin bilişsel ve sosyal gelişiminde beslenmenin önemini aktaracak. Ayrıca Nutricia Türkiye Pazarlama Direktörü Pelin Aydoğdu, kendi annelik yolculuğu ve deneyimlerini paylaşacak. Katılımın ücretsiz olduğu buluşmada sürpriz hediyelerin yanında herkese “200 Adımda Çocuk Yetiştirme Rehberi” armağan edilecek.

İlki Mayıs ayında Adana’da gerçekleştirilen ve yoğun ilgiyle karşılanan anne bebek buluşmalarında uzmanlar önemli bilgileri paylaşırken, anneler de sorularına cevap buluyor.  

False