Amazon Kargo Ücreti Ne Kadar? Amazon Kargo Ücreti Hesaplama 2022

Güncelleme Tarihi:

Amazon Kargo Ücreti Ne Kadar Amazon Kargo Ücreti Hesaplama 2022
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 13:40

Amazon kargo ücreti, sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım anlamı açısında da önem teşkil eden konular arasındadır. Bu bakımdan Amazon kargo ücretini öğrenebilir ve buna göre de kargo ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Amazon kargo ücreti ne kadar? Amazon kargo ücreti hesaplama 2022 detaylarını sizler için derledik.

Haberin Devamı

Amazon kargo ücreti 11,99 TL olarak belirlenmiştir. Amazon sitesinde 25 TL ve üzeri ücretsiz olduğundan 25 TL'lik bir sepet hazırlayarak ücretsiz kargo seçeneğinden faydalanmak mümkündür.

Amazon Kargo Ücreti Ne Kadar?

Amazon, tüm ürünlerin kolay bir şekilde bulunduğu internet sitelerinden biridir. Bu nedenle de Amazon üzerinden birçok kişi alışveriş yapmaktadır. Kargo ücretleri hakkında bilgi edinerek ücretsiz kargo imkanından yararlanmak daha kolaydır. Amazon sitesinden alınacak ürünler için kargo ücreti 2022 yılı itibariyle 11,99 TL olarak belirlenmiştir.

Sepetin 25 TL üzeri olması halinde kargo ücretsizdir ve alıcı kargo için herhangi bir ek ücret ödemez. Ücretsiz kargo tutarlarını öğrenerek ücretsiz kargo imkanından faydalanmak mümkündür. Son dönemlerde online alışveriş oldukça popüler olduğundan markaların kargo ücretleri de sık sık araştırılmaktadır. Ayrıca markaların kargo ücretlerinde de her sene değişiklik meydana geldiğinden bunları takip etmek ve internet üzerinden araştırmak gerekir.

Amazon Kargo Ücreti 2022

Amazon kargo ücreti 2022 senesi itibari ile güncellenmiştir ve tüm bilgiler internet sitesinde yayınlanmıştır. Amazon sitesinden alışveriş yapmak isteyen kişiler için standart olarak 11,99 TL kargo ücreti alınmaktadır. Minimum sepet tutarını geçerek ücretsiz kargo seçeneğinden faydalanmak da mümkündür. Amazon minimum sepet tutarı 25 TL'dir ve 25 TL üzerinde alışveriş yapan herkes ücretsiz teslimat ile kargosunu alabilir. 25 TL üzeri siparişler bedavadır ve bu alışverişlerden herhangi bir kargo ücreti temin edilmez.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!