Abiyi Telefona Kaydetme İsimleri - En Güzel, Komik Ve İngilizce Abiyi Rehbere Kaydetme İsimleri

Güncelleme Tarihi:

Abiyi Telefona Kaydetme İsimleri - En Güzel, Komik Ve İngilizce Abiyi Rehbere Kaydetme İsimleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2022 13:52

Öz Türkçe bir sözcük olan ağabey, hem büyük erkek kardeş, hem de koruyup kollayan, gözeten anlamına gelir. Günümüzde daha çok ''abi'' şeklinde yazılıp telaffuz edilen bu kelime ''ağabeylik yapmak'' deyiminde de kullanılır. En güzel, komik, İngilizce abiyi rehbere kaydetme isimlerini detaylı bir şekilde derledik.

Haberin Devamı

 Abilerini rehbere isimleriyle ya da ''abi'' şeklinde kaydetmek istemeyenler, birbirinden yaratıcı ve komik isimlerden birini seçebilir. Rehberlerde karakter sınırlaması olduğu için bu kelimelerin çok fazla uzun olmamasına dikkat edilmelidir. 

 En Güzel ve Komik Abiyi Rehbere Kaydetme İsimleri

  A - Türkçe İsim Önerileri

  1- Candan Öte - Telefona isim kaydederken kendinizi tek kelime ile sınırlamak zorunda değilsiniz. İki kelimeden oluşan tamlamalar hem fonetik hem de çok daha anlamlı olduğu için tercih edilebilir. Bu tamlamaların başında ise ''candan daha değerli anlamına gelen'' candan öte kelimesi geliyor. 

 2- Birader - Sadece kardeşlerin değil çok yakın arkadaşların da sıklıkla kullandığı birader kelimesi, tercih edilebilecek isimler arasında yer alıyor. 

Haberin Devamı

 3- Hempa - Farsça kökenli bir sözcük olan hempa hem arkadaş hem de sırdaş anlamına geliyor. Eğer abinizle aynı zamanda çok yakın bir arkadaş ve sırdaşsanız hempa gibi çok az bilinen ve akılda kalıcı bir kelimeyi değerlendirebilirsiniz. 

 4- Usta - Bazıları abilerini hayatındaki ilk ustaları olarak görür. Bunun nedeni hayatla ilgili doğruları yanlışları, artıları eksileri bize ilk gösteren kişilerin genelde abilerimiz olmasıdır. Bu nedenle abilerini telefonlarına kısa ve şık bir isimle kaydetmek isteyenler, usta kelimesini alternatif olarak düşünebilirler. 

 5- Üstat - Usta ile eş anlamlı olan üstat da bir diğer seçeneği oluşturuyor. 

 6- Bro - Son yıllarda popüler olan bro kelimesi, birader sözcüğünün kısaltmasıdır. 

 7- Refik - Refik sözcüğü hem yardım eden hem de arkadaş manasına geliyor. Abileriyle, abi - kardeşten çok, iki arkadaş gibi olanlar Refik'i tercih edebilir. 

 8- Can Ciğer - Tam hali ''can ciğer kuzu sarması'' şeklinde olan deyimin yarısını alarak abinizi Can Ciğer ismiyle kaydedebilirsiniz. 

 9- Dayko - Dayko hem dayı hem de yakın arkadaş anlamına gelir. 

 10- Babacan - Baba ve can kelimelerinin birleşmesinden oluşan babacan, şefkatli ve yardımsever bir abiye sahip olanların tercih edebileceği isimler arasında yer alıyor. 

Haberin Devamı

 B- İngilizce İsim Önerileri 

 1- True Friend - Gerçek dost anlamına gelen true friend, hem abinizi onore etmenizi sağlar, hem de onun sizin için ne kadar değerli olduğunuzu göstermenize imkan tanır. 

 2- Monster - Sadece yüceltici ve övücü kelimeleri tercih etmek zorunda değilsiniz. Hepimizin bildiği üzere abi - kardeş atışmaları meşhurdur. Bu nedenle her iki taraf da birbirlerine şaka yollu bir sürü lakap takar. 

 Canavar anlamına gelen monster en muzip ve muzır seçenekler arasında yer alıyor. 

 3- Big Boss - Big Boss kelimesi, büyük patron anlamına gelir. Özellikle evde patronluk taslayan abilerine gönderme yapmak isteyenler, abilerini rehbere bu kelimeyle kaydedebilir. 

 4- Captain - Kaptan

 5- Pirate - Korsan

 6- The Man - Adam

 7- The Very Best - En İyisi

 8- Only Real - Tek Gerçek

Haberin Devamı

 9- Team Friend - Takım Arkadaşı

 10- Confidant - Sırdaş

 11- Master Brother - Hem vurucu hem fonetik hem de kafiyeli olan ''Master Brother'' ismi de son zamanların en favori isimleri arasında yer alıyor. Master Brother kelimesinin Türkçe karşılığı ''Abilerin Efendisi''dir.

 12- Hidden Hero - Gizli Kahraman 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!