GeriSeyahat 15 saat kesintisiz müzik
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
15 saat kesintisiz müzik

15 saat kesintisiz müzik

12 yıldır yerli ve yabancı 300’den fazla sanatçıyı takipçileriyle buluşturan Urban Bug’ın Gold Series 2012 etkinliği 20 Ağustos’ta. Elektronik müziğin tartışılmaz en ünlü ismi DJ Sasha, progressive house’un duayeni Sander Kleinenberg, elektronik dans müziği sahnesinin genç yeteneklerinden Marc Vedo ile Macit Kimyacı Küçükçiftlik Park’ta olacak.

Onlara Orkun Bozdemir, Ali Efe Dinç, Beatporn-Azun eşlik edecekler. Etkinlikte konser ve gösterilerin dışında tasarım ve dövme standları, scad serbest düşüş yapma fırsatı da olacak.


Sasha
80’LERDEN BERİ EFSANE

İngiliz DJ ve prodüktör Sasha, elektronik müziğin dünyadaki en yenilikçi ikonlarından biri. Müzik dünyasına 80’lerin sonunda giriş yapan Sasha, çok az sanatçının elde ettiği bir efsane yaratmıştır. Grammy ödüllü DJ, Madonna ve Chemical Brothers gibi ünlü isimlere remiksler yaptı. Dünyada festival ve club’ların en çok aranan isimlerinden olan Sasha’nın, John Digweed ile gerçekleştirdiği performanslar tüm elektronik müzikseverlerin hayranlığını kazandı.

Sander Kleinenberg
GÖRSEL TEMAYI KENDİSİ HAZIRLIYOR

Sander Kleinenberg, progressive ve tech house’un duayenlerinden. 1971 Hollanda doğumlu Kleinenberg, aslında prodüktörlüğüyle bilinir. 2004’ten beri yaptığı hit çalışmaları sayesinde DJ’liğiyle öne çıkmaya başladı. Progressive tarzda bir çok popüler çalışmaya imza atan sanatçı, bunun yanında performaslarında kullandığı görsel temaları kendisinin hazırlamasıyla da biliniyor.

Macit Kimyacı
DEEP HOUSE SEVİYOR

90’ların başında Club 20’de Lightjockey olarak DJ’lik kariyerine ilk adımını atan Macit Kimyacı, yurtiçi ve yurtdışındaki sayısız club ve festivalde sahne aldı. 2008’de Tünel’in hip mekânı Lokal’in işletme müdürlüğüne soyundu. Prodüksiyon çalışmalarına ağırlık veren Kimyacı, Apparel Music ve Vibe Me Records, Sound Architecture gibi önemli plak firmalarından yayınladığı ‘Deep House’ türüne ait parçalarını yayımlıyor.

Marc Vedo
YENİ SASHA MI

Glastonbury, Global Gathering, Homelands, Berlin Festival gibi önemli dans etkinliklerinde yer almış olan Marc Vedo, Chemical Brothers ve Tiesto gibi ünlü isimlerle sahneyi paylaştı. İngiliz dans müziği listelerinde bir çok çalışması yer alan Vedo, canlandırıcı ve eğlenceli tarzıyla adından ‘bir sonraki Sasha’ olarak söz ettiriyor.

SAAT SAAT PROGRAM

* 14.00 - 15.30 Beatporn-Azun
* 15.30 - 17.00 Orkun Bozdemir-Ali Efe Dinç
* 17.00 - 18.30 Macit Kimyacı
* 18.30 - 20.00 Marc Vedo
* 20.00 - 22.00 Sander Kleinberg
* 22.00 - 00.00 Sasha
* 00.00 - 05.00 After Party (Tolga Tan / Procombo / Yunus Kaşarcı)

 

False