Yüzükler takıldı düğün Bodrum’da

Üç yıldır birlikte olan Sinan Kosif ve Melda Kamhi, evlilik yolunda ilk adımı attı, nişan yüzüklerini taktı.

Nişan töreni geçtiğimiz günlerde Kamhi ailesinin Yeniköy sırtlarındaki evinde yapıldı. Aile arasında sade bir törenle nişanlanan çift, düğünün temmuz ayının ilk haftasında olmasını planlıyor. Bu arada Melda Kamhi’nin, babasına ait Bodrum Yalıkavak Marina’da evlenmek istediği de gelen haberler arasında... Yasemin-Jefi Kamhi çiftinin bu fikre sıcak bakması sonrasında hazırlıklar da başlamış. Sosyete, daha şimdiden bunun yaz aylarının en çok konuşulacak düğünü olacağını konuşuyor.

Cumaları adres aynı

Hülya-Metin Aşık çifti, her cuma Nişantaşı’ndaki Beymen Brasserie’de arkadaşlarıyla buluşmayı adet edindi. Erken saatlerde başlayıp neredeyse Beymen kapanana dek süren bu keyifli toplantıların değişmeyen yüzleri arasında Tülin Şahin ile nişanlısı Mehmet Özer de var. Metin Bey, geçtiğimiz cuma yanına kızı Eda’yı da almıştı. Suadiye’de açtığı gözlük mağazasından gün sonuna kadar neredeyse hiç ayrılmayan Eda Aşık, bu küçük cuma kaçamağıyla rahat bir nefes alıp hem ailesi hem de dostlarıyla bir arada olmanın keyfini sürdü.

Lale çılgınlığı

1957 New York doğumlu olan, 1997 yılından beri kendi atölyesinde çalışan ressam Sevgi Çağal’ın kişisel sergisi ‘Tulipomania’, 1 Nisan’da Atatürk Kültür Merkezi Salonu’nda açılıyor. Lale formunun ön plana çıktığı, adını da bu lale çılgınlığından alan sergi, 15 Nisan’a kadar açık kalacak.

Havin’in ilk modellik denemesi

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Haziran Gecesi’nde Özcan Deniz’in sevgilisi Havin’i canlandıran Naz Elmas, şu sıralar en medyatik isimlerden... Bu popülarite farklı alanlarda iş tekliflerinin de yolunu açıyor. Güzelliğiyle dikkat çeken Elmas, geçtiğimiz gün ise Maslak Boyner Mağazaları’ndaki Bioterm Skin Loving Colors makyaj serisi tanıtımında görev aldı. Bunun ilk modellik denemesi olduğunu söyleyen oyuncu, yine de performansıyla beğeni toplamayı başardı.

Hırsız şokunu atlatamıyor

Geçtiğimiz hafta Maçka’daki evine hırsız girmeye çalışan Çiğdem Kayalı, bu olayın şokunu bir türlü üzerinden atamıyormuş. Evde tek başına olduğu sırada kapı kilidinin kurcalandığını fark eden, bunun üzerine hemen sevgilisi Malkoç Sualp’i arayarak yüksek sesle ‘Neredesin, kaç dakika sonra buradasın’ diye soran Kayalı, hırsızı korkutup kaçırmayı başarmış ama yaşadığı korkuyu bir türlü unutamıyormuş. O günden beri evde tek başına kalamayan Çiğdem Hanım, sevgilisi işten dönene kadar arkadaşlarının yanında zaman geçirir olmuş.

Düğün için New York’tan geldi

Esra Oflaz, geçtiğimiz hafta The Ritz Carlton Otel’de düzenlenen bir törenle hayatını Ziya Güvenkaya’yla birleştirmişti. Cemiyet hayatını bir araya getiren görkemli düğünün konukları arasında Oflaz’ın kız kardeşi Elçin Oflaz da vardı. Bu mutlu güne tanık olmak üzere 12 yıldır yaşamını sürdürdüğü New York’tan kalkıp gelen Elçin Hanım, gök mavi elbisesiyle gecenin en göz alan isimlerinden oldu. Düğünde kardeşinin mutluluğunu paylaşan Oflaz, tören sonrası yeniden Amerika’ya döndü.

Hafta sonu keyfi

Levent’teki People Restaurant’ta hafta sonları Bülent&Betül ikilisi sahneye çıkıyor. Ali Sayar’ın, herkesin Bodrum’dan tanıdığı bu ikiliye program yaptırdığı gecelerde, Şef Gazi Ateş’in elinden çıkan yemekler de en az müzikler kadar beğeni topluyor. Cemiyet hayatının tanınmış simaları, bu adreste verdikleri davetlerde mutlaka Bülent&Betül’ün müzik yapmasını istiyor.

Dostlar sağolsun

Aylin Arasıl, G-Mall’da geçtiğimiz ay açtığı takı mağazasında işlerin iyi gitmesinden dolayı çok mutlu... Arasıl’ı her ziyaretlerinde birkaç aksesuvarla mağazasından ayrılan manken arkadaşları, satışları iyiden iyiye canlandırmış. Geçtiğimiz günlerde Aysun Kayacı ile Deniz Pulaş da, çok sayıda takıyla mağazadan ayrıldı.

Yeni yaşını Karafaki’de kutladı

Aytül Akpınar 35’inci doğum gününü geçtiğimiz gece Etiler Karafaki’de kutladı. Şenol İpek, nişanlısı Şebnem Schaffer, Firdevs, Burçin Birben ve Sibel Barış’ın da katıldığı kutlamada doğum günü pastasını konuklarıyla birlikte kesen Aytül Hanım, bir yandan dostlarıyla olmaktan mutluluk duyduğunu, ama bir yandan da yolun yarısını geride bırakmanın hüznünü yaşadığını söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları