Yılmazlar,Sedef Adası’na çıkarma yapacak

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın oğulları Hasan ve Yavuz Yılmaz’ın Nişantaşı-Atiye Sokak’ta açtıkları İtalyan restoranı Elio, bu yaz Sedef Adası’ndaki adresinde hizmet verecek.

Kulağıma gelenlere göre Mesut-Berna Yılmaz çifti, çocuklarına destek olmak amacıyla Sedef Adası’nda bir davet verecekmiş. 11 Haziran’da düzenlenecek davet için kesenin ağzını açan Yılmazlar, Çiğdem Simavi’nin sahibi olduğu Halas Yatı’nı kiralamış. İstinye’den alınarak Sedef Adası’na gelecek olan misafirler, Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars’ın müzikleri eşliğinde eğlenecekmiş.

Damat adayı kutlamada

İşadamı Nejat Cinisli’nin eski eşi Ayşegül Gerçin, yeni yaşını çocukları ve aile dostlarıyla birlikte kutladı. Galata’daki Wisteria Cafe’de düzenlenen yaş günü partisi, Suna Yıldızoğlu’nun seslendirdiği şarkılarla renklendi. Gecede Gerçin’in kızı Fulya Cinisli’nin sevgilisi Levent Ceylan da hazır bulundu.

Esmer güzelle gecelerde

Hamamcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selim Hamamcıoğlu, Marcella Batista ile ‘Brezilyalı sevgili’ modası başlatmıştı. Hamamcıoğlu, Batista ile nikâh masasına da oturdu, ancak evliliği geçtiğimiz yaz sona erdi. Uzun zamandır adı aşk dedikodularına karışmayan Selim Bey’i İstanbul gecelerinde Sabrina adlı esmer bir güzelle gördüm. Hamamcıoğlu, flaşlar patlayınca panikleyerek kız arkadaşının yanından hızla ayrıldı, kız arkadaşı da yüzünü saçlarıyla gizleyerek koşar adım otomobiline bindi.

Konuşan ayakabılar

Ünlü ayakkabı tasarımcısı Pierre Hardy, moda markası Hermes’in 2011 yaz sezonu için ayakkabı tasarladı. Koleksiyon için geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaki Hermes mağazasında ilginç bir tanıtıma imza atıldı. Kapıda davetlileri yürüyen bir çift ayakkabı karşılarken, mağazanın içinde temsil ettikleri karakterlerin sesleriyle konuşan ayakkabılar sergilendi. Hermes Güney Avrupa Direktörü Francesca Di Carrobio’nun da hazır bulunduğu tanıtım daveti, Emel Kurhan’ın çaldığı neşeli parçalarla renklendi.

Saç defilesi

Türkiye’nin en ünlü kuaförlerinden Orhan Bademli, L’Oréal Professionnel’ın işbirliğiyle saç defilesi düzenliyor. MOS City’s’in ortaklarından olan Bademli, 2011 İlkbahar-Yaz saç modellerini “Yaz Hayali” adlı defileyle tanıtacak. Koreografisini Uğurkan Erez’in yaptığı defile, bugün Gamze Saraçoğlu’nun kıyafetleri eşliğinde City’s Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek.

Çingeneler sergisi

Oylum Öktem İşözen’in yeni sergisi “Çingeneler”, Galeri Işık Teşvikiye’de açıldı. Açılış, ‘çingene’lerin davetlilere çiçek dağıtmasıyla renklendi. İşözen’in “Kocaman gövdeli kadınları, incecik erkekleri ve güzel çocuklarıyla, yok olsalar şehrin büyük bir boşluk yaratacak dokusuydular” dediği “Çingeneler” sergisi, 4 Haziran’a kadar açık kalacak.

Ödül verdi

Sabancı Vakfı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın işbirliğinde bu yıl 19’uncusu düzenlenen Türkiye Halk Dansları Yarışması’nın finali, Sabancı Üniversitesi’nde yapıldı. Yarışmada Küçükçekmece Belediyesi Yedirenk Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Mardin yöresi ile birinci oldu. Dereceye girenler, ödüllerini Güler Sabancı’nın elinden aldı.

Plaj şıklığı

Koton’un ilk kez bu sezon mağazalarına giren “Swimwear” koleksiyonu, 9.90 TL’den başlayan fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Mayo ve bikinin dışında pareolar, şapkalar, sandaletler ve plaj çantalarının bulunduğu koleksiyonda ünlü tasarımcı Hakan Yıldırım’ın imzasını taşıyan ürünler de var.

Cenk Eren’le yaza merhaba

Çeşme’nin popüler beldesi Alaçatı, iki yeni mekâna kavuşuyor. Bodrum Bianca Beach Club’daki Levendiz Meyhanesi ve Nice Bistro Bar, Figen Doğusoy’un ev sahipliğinde Alaçatı Nars Hotel’de hizmete giriyor. Alaçatı Nars Hotel’in arka bahçesinde yer alacak olan Levendiz Meyhanesi ve otelin ön bölümünde konumlanan Nice Bistro Bar, bu akşam Cenk Eren’le yaz sezonuna merhaba diyecek.
Yazarın Tüm Yazıları