Yerli Jean Reno

"Leon" filmiyle tanıdığımız, geçtiğimiz yıl da "Kurtlar İmparatorluğu" filminin çekimleri için Türkiye’ye gelen Fransız aktör Jean Reno’nun İstanbul’da bir kopyası var; Mimar Akın Nalça!

Güllü Aybar’ın sevgilisi Nalça’ya geçtiğimiz akşam Beyoğlu Wanna, Private Room’daki davette rastladım. Siyah şapkası ve sakallarıyla dünyaca ünlü oyuncuya çok benziyordu doğrusu...

Sevgilisi için Brezilya’ya gitti

Selim Hamamcıoğlu üç aydır Brezilyalı güzel Marcella’yla birlikte... Kız kardeşi Serra Hanım’dan sonra evlilik sırasının kendisine geldiğini hatırlatan dostlarına "Yakında" diye cevap veren Hamamcıoğlu, bayram tatilinde de Brezilya’ya giderek sevgilisinin ailesiyle tanıştı. Ailenin bu görüşmeden çok memnun kaldığı ve müstakbel damatlarını çok sevdiği söyleniyor. Görünüşe bakılırsa, sosyete önümüzdeki yaz görkemli bir düğünde bir araya gelecek.

Barışı saklıyorlar

Tuğçe Eyilik ile sevgilisi Bülent Çavuşoğlu, geçtiğimiz ay yollarını ayırma kararı almıştı. Ayrılık uzun sürmedi, çift geçen hafta yeniden bir araya geldi. Ancak ikili nedense bu barışı saklıyor... Bu gizlilik çabası geçtiğimiz akşam Private Room’daki bir davette iyice açığa çıktı. Tuğçe Hanım mekana tek başına gelirken, Çavuşoğlu onu içeride bekliyordu. Çift mekanı terk ederken yine yan yana gelmemeye özen gösterdi.

Evlilik için çok genciz

Oktay Kaynarca, 41’inci yaşını sevgilisi Özgü Namal ve sanatçı dostlarıyla birlikte, Nişantaşı’ndaki Shu Bar’da kutladı. "Yeni yaşta evlilik var mı" sorusuna "Evlilikle ilgili soru sormanızdan sıkılıyorum. Daha zamanı var, ikimiz de genciz" diye yanıt veren Kaynarca’nın sözünü Namal böldü. Güzel oyuncu, "Arkadaşlar 41 yaş, evlilik için erken bir yaş" diyerek evlilikten kaçan Kaynarca’ya esprili bir karşılık verdi.

Yazın Mercedes kışın Range Rover

İki yıl önce ehliyetini alan Derin Mermerci’ye, annesi Ender Hanım ehliyet hediyesi olarak bir Mercedes CLK otomobil hediye etmişti. Geride bıraktığımız yaz aylarında spor Mercedes’iyle İstanbul caddelerinde görünen Derin Mermerci, şimdilerde ise Range Rover’la geziyor. Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bu arazi tipi jeep’i tercih eden Derin Hanım, geçtiğimiz akşam ablası Tansa Mermerci Ekşioğlu’nun Private Room’daki doğum günü davetine de yine aynı araçla gitti. Genç Mermerci, seksi kıyafetiyle tüm davetlilerin ilgi odağı oldu.

Kalpaklar takıldı

Olumsuz hava koşulları geçtiğimiz hafta tüm Türkiye gibi İstanbul’u da felç etti. Özellikle de sosyal hayatı... Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle birçok davet ve açılış organizasyonu iptal edildi. Ama zorluklara rağmen evlerine kapanmaya niyeti olmayanlar da vardı. Murat Atabarut ile Semra Özal, soğuğa karşı önlemlerini alıp, sıkı sıkı giyinip, başlarına da kalpaklarını geçirdikten sonra yine kendilerini yollara vurdu ve düzenlenen sayılı organizasyonda yerlerini aldı.

41. sanat yılını kutluyor

Tiyatrocu Dilek Türker, 41’inci sanat yılını "Zaman Adında Bir Kadın" adlı oyunuyla kutluyor. Türker, kadın sorunlarına bir kez daha dikkat çekiyor. Kadının dünya sahnesindeki yolculuğuna ışık tuttuğunu söyleyen devlet sanatçısı Dilek Türker’in oyunu, önceki gün düzenlenen galayla seyirciyle buluştu. Finalinde herkesin ayakta alkışladığı galaya katılanlar arasında Semra Özal, Türkan Şoray ve Uğur Batur da vardı.

Modaya uymuş

Aylin Tahincioğlu, aslan yelesini andıran saç modelinden sıkılmış olacak ki, radikal bir değişiklik yaptı! Avrupa jet-set’indeki kadınların son dönemlerde epey rağbet gösterdiği kıvır kıvır saç modeliyle de ilk kez önceki akşam Tansa Mermerci Ekşioğlu’nun Private Room’daki doğum günü davetinde ortaya çıktı. Tahincioğlu, iddialı saçlarıyla gecede epey sükse yaptı.

İkinci bebek heyecanı

Esra-Zafer Civelek çifti ikinci kez çocuk sahibi olacak. Üç yaşındaki kız çocuklarına bir kardeş isteyen çift, ikinci bebeklerini üç ay sonra kucaklarına alacak. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı’nın kuzeni Zafer Civelek’in yaşadığı büyük heyecan, Güler Hanım’ı da sarmış du-rumda.

Kar mağdurları

Nazlı-Önder Öztarhan çifti, geçtiğimiz akşam Bebek’teki bir İtalyan restoranına gitti. Baş başa yemek yemek isteyen çift, Mercedes jeep’lerini de içeri girerken görevliye teslim etti. Ama yol kenarlarına yığılan karlar nedeniyle aracı park etmek o kadar da kolay olmadı. Buz kütlesi haline gelen kar yığınlarını aşmak isteyen görevli, epey uğraştı. Sonunda olan jeep’e oldu! Aracın altı hafif de olsa bu zorlamadan zarar gördü.

Her zaman renkli

Uzun yıllar Londra’da yaşamış olmanın getirdiği bir özellik olsa gerek, Sezai Taşkent’in giysileri hep İngiliz tarzıdır. Onu farklı kılansa genellikle yaptığı iddialı renk seçimleridir... Geçtiğimiz akşam katıldığı Private Room’daki davette de durum değişmedi. Taşkent portakal renkli güderi, yakaları kürk paltosu, dar paça beyaz pantolonu ile epey dikkat çekiyordu. Bu arada Sezai Bey, davette eski eşi Mine Kalpakçıoğlu ile de karşılaştı ve ayaküstü sohbet etti.
Yazarın Tüm Yazıları