Yeni yılı hastanede karşıladılar

Her yılbaşı yurtdışında tatil yapan Feryal-Kemal Gülman çifti, 2012’ye hastanede girdi.

Haberin Devamı

Feryal Gülman’ın 78 yaşındaki annesi Nihal Hanım, kalp kapakçıklarındaki rahatsızlıktan dolayı ameliyat oldu. Feryal Hanım, Amerikan Hastanesi’nde yapılan ameliyatın ardından annesinin yanından bir an olsun ayrılmadı. Geçmiş olsun ziyaretine gelenlerin de ardı arkası kesilmedi. Gülman çifti, genellikle davetlerde bir araya geldikleri dostlarını bu kez hastanede ağırladı...

Küçük ustalar

Çocuklara yönelik düzenlediği partilerle tanınan Party Kids’in sahibi Sitare Akdilek, tavuk ve yumurta tüketimini artırmak amacıyla CP Kids ile bir etkinliğe imza atıyor. Etkinlik, “CP Kids, Emine Beder ile Küçük Ustaları Buluşturuyor” sloganıyla yarın Party Kids’te düzenlenecek.

Saç akademisi

MOS Kua-för’ün kurucularından Orhan Bademli, City’s’de kuaför salonu açtı. Bademli, kendi adını taşıyan salonun açılışında 2012 saç-makyaj modası hakkında bilgi verdi. Davetliler, Ivana Sert’in modellik yaptığı kataloğu inceledi.

Haberin Devamı

Sportif moda

Hillside, tasarım ve sporu birleştiren özel bir projeye ev sahipliği yapıyor. Hillside Trio’da “Hemoglobin” adında bir “pop-up” mağaza açıldı. Mağazada 10 Ocak’a kadar genç tasarımcıların koleksiyonları satılacak.

Sınırsız lezzet sınırsız eğlence

Başarılı işletmeci Tolga Çinkitaş, Asmalımescit’te “APERAtivo” adında yeni bir mekan açtı. APERAtivo, doğal meyveler ile hazırlanıp devasa boyuttaki bardaklarda servis edilen kokteyllerin yanı sıra farklı lezzetleri tadabileceğiniz küçük porsiyonlu yemekleri ve eğlencesiyle de  iddialı.

En güzel hediye

Etap Dış Ticaret’in sahibi Doğan Gündoğdu, erkek çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor. İşadamı, “En güzel yeni yıl hediyesi” dediği oğluna babasıyla kendi isimlerini birleştirerek ‘Tevfik Doğan’ adını verdi.

Yazarın Tüm Yazıları