Yeni yıl partisi

Çikolata markası Godiva, Nişantaşı mağazasında eğlenceli bir yılbaşı daveti verdi.

Haberin Devamı

Yeni yıla özel hazırlanan ürünlerden oluşan “Godiva 2012 Yılbaşı Koleksiyonu”nun tanıtıldığı davete iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Davette Ayşegül Dinçkök’ün “Derin Tutku” adlı fotoğraf sergisinin de tanıtımı yapıldı. Dinçkök’ün Hint Okyanusu ve Türkiye kıyılarında çektiği fotoğraflardan oluşan ve önümüzdeki yıl açılacak olan sergi, şimdiden büyük beğeni gördü...

Eski geline destek

İş dünyasının başarılı kadınlarından Bettina Machler ile Candan Kıramer, isimlerinin baş harflerini verdikleri “B&C Atelier D’Ambiance” adlı şirketlerinin Nişantaşı’ndaki mağazasında yılbaşı kutlaması yaptı. Yılbaşı için satışa sunulan ürünlerin de tanıtıldığı davete katılanlar arasında Bettina Machler’in eski eşi Cem Hakko’nun annesi Kathy Hakko da vardı.

Haberin Devamı

Başkan provada

Kişiye özel gömlek, takım elbise, smokin ve aksesuvar üreten La Misura’nın Levent’teki yeni adresi, “La Misura Lounge” adlı davetlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Her seferinde farklı bir ismin yer aldığı etkinliğin bu haftaki konuğu işadamı Mehmet Cansun’du. Markanın yeni hediye koleksiyonunun tanıtıldığı davete Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de katıldı, siparişlerini verirken ölçülerini de aldırdı.

Yazarın Tüm Yazıları