Yeni kampanyaya özel parti

Ünlü spor giyim markası Adidas, yeni kampanyası “All Adidas” için İstanbul’da renkli bir parti düzenledi.

Haberin Devamı

Beyoğlu Markiz Pasajı’ndaki partinin ev sahipliğini Adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Haluk Özmutlu yaptı. İrlandalı Roisin Murphy’nin DJ kabinine geçtiği gece, özel dans şovları ve defilelerin yanı sıra DJ BeeGee’nin müzikleriyle renklendi. Partiye Ahu Yağtu, Demet-İbrahim Kutluay, Ece Sükan, Nedret Taciroğlu ve Nil Karaibrahimgil gibi spor, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü simaları da katıldı.

Koç’tan kadınlar matinesi

Vehbi Koç ‘un kurduğu Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması (TAP) Vakfı, bugüne dek aile sağlığını geliştirmek amacıyla birçok etkinliğe imza attı. Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç’un başkanlığında 25’inci yılını kutlayan TAP Vakfı bu kez ilginç bir etkinlikle adından söz ettiriyor. Caroline Koç, bugün Four Seasons Otel’de, Sibel Can’ın sahneye çıkacağı ‘kadınlar matinesi’ düzenleyecek. Gecede Alev Taşkent Belgin’in gelirini vakfa bıraktığı “Annem Derdi ki” kitabının tanıtımı da yapılacak.

Haberin Devamı

Oğlu ‘erkek’ oldu

Gültaş’ın patronu Kemal Gülman’ın oğlu Lemi Gülman, gönlünü spiker Ece Özbek’e kaptırmış ve 17 yıllık eşi Reyhan Hanım’a boşanma davası açmıştı. Lemi Bey’in geçtiğimiz hafta Özbek’ten bir oğlu oldu. Gülman, dün Jinemed Hastanesi’nde Emir adını verdiği oğlunu sünnet ettirdi.

İkinci balayı

Geçtiğimiz yıl evlenen Sanem Kardıçalı ve Ralf Tezman, Dorukkaya Otel’de tatil yapıyor. Çift önceki gün Chocolate Cafe’deydi. Birbirlerini öpücüğe boğan ikilinin, yanlarında götürdükleri minik köpeklerine soğuktan etkilenmemesi için kar montu
giydirdiği dikkat çekti.

Ayaküstü sohbet

Atıl Kutoğlu önceki gün Nişantaşı sokaklarında alışverişe çıktı. Beymen Brasserie’nin yanından geçerken Haluk Akakçe ve arkadaşlarını gören ünlü modacı, yanlarına uğrayıp bir süre onlarla sohbet etti. Kutoğlu daha sonra çevredeki mağazaları dolaşıp alışverişine devam etti.

Yüzyılın en iyi bas’çısı geliyor

Tüm zamanların en iyi caz müzisyenlerinden biri kabul edilen ve Detroit News tarafından “yüzyılın en iyi bas’çısı” seçilen Ron Carter, Golden Striker Trio grubu ile birlikte İstanbul Jazz Center’da sahneye çıkacak. Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında, 23 ve 24 Mart’ta İstanbul Jazz Center’da konser verecek Carter’a piyanoda Mulgrew Miller, gitarda da Russell Malone eşlik edecek.

Yazarın Tüm Yazıları