Yeni İpek’ini buldu

Yataş’ın sahibi Nuri Öztaşkın, adnı ıpek Tuzcuoğlu ile yaşadığı aşkla duyurmuştu.

Haberin Devamı

Evlenecekleri gözüyle bakılan Tuzcuoğlu ve Öztaşkın, geçtiğimiz yıl yollarını ayırdı. ılişkinin ardından ıpek Hanım, başka bir sevgili buldu. Uzun süre sessiz kalan ve ortalarda görünmeyen Öztaşkın ise önceki gün Çeşme’de ortaya çıktı. Yanında yeni sevgilisi Dicle ıpek de vardı. ıkili, Alaçatı’daki El Beso adlı restoranın açılışına katıldı.

Suada’da Thai esintisi

Bu yaz, G by Karaf, Clementine ile 360 Restaurant’ı bünyesine katan SuAda Club, farklı doku ve lezzetleri Boğaz’ın kalbinde buluşturmaya devam ediyor. SuAda Club, şimdi de dünyaca ünlü Thai restoranı kendi bünyesinde Türkiye’ye getirdi. Thai restoranı için Tayland’dan gelen ünlü şef Nipawan Paekhiri ve ahçısı, Tayland mutfağının birbirinden seçkin yemeklerini, geçtiğimiz gece cemiyet hayatının ve sanat dünyasının ünlü simaları için sundu. Tadım gecesine katılanlar arasında Teoman, Mazhar Alanson, Biricik Suden, Nil Karaibrahimgil, Serdar Erener, Ömer Karacan ve  annesi Cemile Garan da vardı.

Haberin Devamı

Gazi Koşusu’nu izlediler

Türkiye Jokey Kulübü tarafından, Ulu Önder Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusu’nun 83’üncüsü, önceki gün Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirildi. Ahmet Kılıççıoğlu’nun sahibi olduğu Miramis adlı at, Gökhan Kocakaya jokeyliğinde birinci geldi. ış, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlünün izlediği yarışlarda ilk göze çarpan isim ise at yarışlarına olan tutkusuyla bilinen Mehmet Ali Erbil oldu. Koşuyu Güler Sabancı ve Esra Ekmekçi de izledi.

Bodrum’da renkli açılış

BJK’li yönetici Levent Erdoğan’ın kardeşi Bülent Erdoğan, Bodrum’da restoran açtı. Bülent Bey’i Carpe Diem adlı restoranının açılışında dostları ve ağabeyi de onu yalnız bırakmadı. Davette, Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Arzu Okay da arkadaşlarıyla birlikte hazır bulundu.

Boğaz’da nikâh

Deri ayakkabı ve aksesuvar dünyasının tanınmış ismi Barış Çelet, önceki akşam Bahar Yücel ile Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısı’nda evlendi. Çiftin nikâhını, Sarıyer Belediye Başkanı şükrü Genç kıydı. şahitliklerini ise Selçuk Yetkin ve Selim Çakan yaptı. Ayla-Sabri Yücel çiftinin kızları Bahar Yücel ile Aytül-Mehmet Çelet çiftinin oğulları Barış Çelet, balayı için Antalya’ya uçtu.

Haberin Devamı

Ertürk’ten dünya barışı için

Emre Ertürk, bu gece New York’un ünlü kulübü Meat Packing’de “White Party” adı altında düzenlenen yardım gecesinin sponsorlarından biri. Yardım amaçlı düzenlenen partiden elde edilecek gelir, muhtaç kadın ve çocuklara aktarılacak.

Sortie’de buluştular

Kuruçeşme’deki Sortie’nin geçtiğimiz gece iki sosyetik ziyaretçisi vardı; Gül Dürüst ve Heves Ekinci... ıkili, şamdan Restaurant’da ortak arkadaşlarıyla bir araya gelip yemek yedi. Tatile çıkmadan önce Heves Hanım ile görüşen Gül Hanım, Dalaman’a uçup teknesiyle denize açılacak.

Sevgililer böyle görüntülendi

“Elveda Rumeli” dizisinin tatile girmesiyle Makedonya’dan Türkiye’ye dönen Tolgahan Sayışman, “Acemi Cadı” dizisiyle tanınan sevgilisi Merve Boluğur ile birlikte soluğu Alaçatı’da aldı. Aynı fotoğraf karesine girmemek için çaba sarf eden ve magazin muhabirleriyle köşe kapmaca oynayan ikili, sonunda objektiflere yakalandı.

Single parti

Haberin Devamı

“Single Party”lerin 7’ncisi Robinson Club Çamyuva’da gerçekleşecek. Özgür, sınırsız ve çılgın tatillerin adresi olan Robinson Kemer’de, tatil anlayışının sınırlarını aşmak istiyorsanız 16-19 Temmuz tarihlerinde Robinson Club Çamyuva’da uçak, transfer ve 3 gece konaklama dahil, özel fiyatlı bir paket sunuluyor.

Kutluay çiftini ağırladı

Tatilini Çeşme’deki yazlığında geçiren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve eşi Ayşe Özgener, geçtiğimiz hafta sonu Demet-İbrahim Kutluay çiftini ağırladı. Özgener’ler, Kutluay çiftiyle birlikte Alaçatı Tuval’de akşam yemeği yedi. Aynı mekânda milli takım ve Fenerbahçe’nin futbolcusu Emre Belözoğlu ile eşi Tuğba Belözoğlu da vardı. Üç çift ayaküstü tatil sohbeti yaptı.
Eray ARPAŞİN / İZMİR

Yazarın Tüm Yazıları