Yeni albüm yeni imaj

Yıldız Tilbe, 10’uncu albümü ‘Papatya Baharı’nın basın toplantısını önceki gün Arı Stüdyoları’nda yaptı.

Toplantıda saçlarını kısacık kestirmiş olduğu görülen şarkıcı, bu değişimin nedenini ‘Sıkılıp evde kestim saçlarımı. Şekil veremeyince de kuaföre gidip düzelttirdim. Biraz da böyle kullanayım. Çocukluğumdan beri ilk kez bu kadar kısa saçlıyım. Beğendim de kendimi’ sözleriyle açıkladı.

Darth Vader’lı özel gösterim

Tüm dünyada büyük ilgi gören Star Wars serisinin üçüncü bölümü ‘Star Wars Episode III-Revenge of the Sith’in özel gösterimi, önceki akşam My Showland’te yapıldı. Özel gösterime, filmin Türkçe versiyonunda Darth Vader’ı konuşan Tamer Karadağlı, eşi Arzu Balkan’la geldi. Filmin Türkçe dublajında Darth Vader karakterini seslendiren Karadağlı , ‘Darth Vader karakterini seslendirmek farklı bir sorumluluk. Çok keyifli bir çalışma oldu’ dedi.

İşte en iyi sunucular

Siyaset Dergisi ödül töreni, önceki akşam Ankara Sheraton Otel’de düzenlendi. Televizyon ve müzik dalında da ödüllerin dağıtıldığı gecede, ‘Yılın En İyi Erkek Sunucusu’ Vahe Kılıçarslan oldu. Aynı dalın kadın kategorisinde ise Ebru Akel’in ödüle layık bulunduğu gecede Kılıçarslan, mutluluğunu sözcüklerle ifade edemediğini, bu unvana layık olmaya çalışacağını söyledi.

Ortaköy’de sezon açıldı

İstanbul’un en popüler mekanlarından Ortaköy’deki Anjelique, önceki gün yeni sezonu açtı ve bir partiyle eğlence tutkunlarını ağırlamaya başladı. Cemiyet ve sanat dünyasından birçok ünlü simanın katıldığı parti, sabahın ilk ışıklarına kadar renkli görüntülere sahne oldu. Geçtiğimiz yıl İngiliz asıllı Lübnanlı sevgilisi Marc Waced ile Pera Palas Otel’de düzenlenen bir törenle hayatını birleştiren Aslı Berker de uzun bir aranın ardından burada ortaya çıktı. Eşinin işleri nedeniyle sık sık Lübnan’a gidip gelmek zorunda kaldığını anlatan Berker, otantik kıyafetiyle dikkat çekti. Ve Lübnan’dan aldığını söylediği giysisiyle tüm hemcinslerinin arasından sıyrılıp ön plana çıkmayı başardı. Öte yandan ‘Bana Ne’ adlı son albümüyle yine istediği çıkışı yapmayı başaran Demet Akalın da sevgilisi Serdar Yıldız’la Anjelique’teydi. Artık medyatik ilişkiler istemediğini söyleyen şarkıcı ‘Kendimi müzikte kanıtladım, kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Artık gönlümce eğlenmek istiyorum’ dedi. Genellikle İstanbul gecelerinde yalnız görünmeyen Melissa Mızraklı ise, alışılanın aksine bu kez partiye yalnız katılmıştı.

Geleneksel şarap festival

Hyatt Regency İstanbul Oteli’nin düzenlediği şarap festivallerinin 5’incisi, Agora Restaurant’ta gerçekleşti. Türkiye’nin en geniş kapsamlı şarap etkinliğinde dört gün boyunca 10’dan fazla ülkeden 50’yi aşkın şarap tadıldı. Festivale, ana sponsor Kavaklıdere’nin yanı sıra Adco ithal şaraplarıyla, Gülar ve Kocabağ firmaları da kendi üretimleri olan şaraplarla katıldı. Kavaklıdere’nin mahzen grubu ürünlerinin de tanıldığı festivalde, şarapseverler keyifli saatler geçirdi.

Yılın oyuncusu

Halil Ergün, Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından verilen ‘Zirvedekiler’ ödüllerinde ‘Yılın Sinema Oyuncusu’ seçildi. Ergün, ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmada ‘Düzenin bu kadar karmakarışık, kriterlerin darmadağın olduğu bir dönemde, böyle bir ödül almak beni sevindirdi. Pek çok ödül almış bir oyuncu olarak yaptığım işin biri tarafından beğenilip değerlendirilmesi çok güzel’ dedi.

İstanbul’da Fransız rüzgarı

Türkiye’deki Fransız Ticaret Derneği’nin 120. kuruluş yıldönümü, önceki akşam Hilton Convention Center’da düzenlenen geceyle kutlandı. Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Paul Poudade ve Türk-Fransız Ticaret Derneği Başkanı Turgay Kıran’ın evsahipliği yaptığı gecede, dünyaca ünlü modaevi Jean-Louis Scherrer’in stilisti Stephane Rolland’ın Piyer Loti ve İstanbul’dan esinlenerek hazırladığı 2005 koleksiyonu da sergilendi. Koleksiyon, 40 Best Model ödüllü manken tarafından Uğurkan Erez’in koreografisiyle sunuldu. Fransa’nın dünya çapında sevilen şarkıcılarından Danny Brillant konser verdi.

Sonunda sildi

‘Star Wars Episode III-Revenge of the Sith’in My Showland’teki özel gösterimine katılanlar arasında Tuba Ünsal-Cem Cantaş çifti de vardı. Mustafa Sandal’la birlikteliği döneminde yaptırdığı MS şeklindeki dövmeyi sildirmek istediği uzun zamandır konuşulan Ünsal’ın, sonunda bunun için operasyon geçirdiği görüldü. Lazerle dövmeyi sildiren, bu yüzden geceye kolunda bandajla gelen Ünsal, ‘Dövmeyi yaktırıyorum. Yakında kurtulacağım. Evli biri olarak bu dövmeyi taşımam zaten doğru değildi’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları