Güvercinler kadar özgür

Yeni sezonun beklenen yerli yapımlarından “Güvercin”, güvercin tutkunu genç bir adamın hikâyesini konu alan başarılı bir dram.

Haberin Devamı

Reese Witherspoon’lı romantik komedi “Kapımdaki Aşk”, Jennifer Garner’lı gerilim “İntikam Meleği” ve “The Conjuring” serisinin yeni filmi “Dehşetin Yüzü”, haftanın diğer seçenekleri...

Güvercin
Yönetmen: Banu Sıvacı
Oyuncular: Kemal Burak Alper, Ruhi Sarı, Demet Genç
2018-TÜRKİYE/DRAM

Banu Sıvacı’nın dünya prömiyerini Berlinale’de yapan ve Sofya Film Festivali’nden En İyi Yönetmen Ödülü’nü alan ilk kurmacası “Güvercin”, en büyük tutkusu babasından kalan güvercinler olan Yusuf adlı genç bir adamın, abisinin zoruyla çalışmaya başlaması sonrası yaşadıklarını konu alan etkileyici bir dram.

GARNER İNTİKAM PEŞİNDE

Güvercinler kadar özgür

Haberin Devamı

İntikam Meleği
(Peppermint)
Yönetmen: Pierre Morel
Oyuncular: Jennifer Garner, John Ortiz, John Gallagher Jr.
2018-ABD-101’/AKSİYON, GERİLİM, DRAM

Vahşi bir saldırıda eşini ve 10 yaşındaki kızını kaybeden bir kadının, katillerin peşine düşmesini konu alan film, Jennifer Garner dışında başka bir kozu olmayan vasat bir gerilim sadece.

HER ŞEY ÇOCUĞUM İÇİN

Güvercinler kadar özgür
Radiogram
Yönetmen: Rouzie Hassanova
Oyuncular: Alexander Hadjiangelov, Yana Titova, Alexander Aleksiev
2017-BULGARİSTAN, POLONYA, TÜRKİYE-99’/DRAM

Gerçekten yaşanmış bir olaydan esinlenen “Radiogram”, 1971 yılında komünist rejim altındaki Bulgaristan’da geçiyor ve batı kaynaklı müzik ulusal tehdit kabul edildiği bu dönemde rock’n roll delisi küçük oğluna yeni bir radyo almak için 100 kilometre yürüyerek en yakın şehre giden bir babanın hikâyesini anlatan sıcak ve samimi bir film.

Güvercinler kadar özgür
ŞİMDİ SIRA ONUN HİKÂYESİNDE

Dehşetin Yüzü
The Nun
Yönetmen: Corin Hardy
Oyuncular: Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet
2018-ABD-96’/KORKU, GERİLİM

2013’te izlediğimiz “The Conjuring” filmiyle başlayan ve “Annabelle” (2013) ile devam edip kendi korku evrenini yaratan serinin başka bir hikâyesiyle karşı karşıyayız. Beklentileri aşarak Amerika’da önemli bir açılış yapan “Dehşetin Yüzü”, ilk filmde tanıştığımız rahibenin gerçek ve korkunç hikâyesini anlatacak. Yakaladığı ticari başarıyla devamının geleceği muhtemel film, korku arayanlara öneririz.

Haberin Devamı

AŞKIN YAŞI YOKTUR

Kapımdaki Aşk
(Home Again)
Yönetmen: Hallie Meyers Shyer
Oyuncular: Reese Witherspoon, Michael Sheen, Candice Bergen
2018-ABD-97’/KOMEDİ, AŞK

Kocasından yeni ayrılmış ve iki kızıyla birlikte Los Angeles’a taşınan 40 yaşındaki Alice’in başından geçenleri konu alan film, başrolündeki Reese Witherspoon faktörünü elinden kaçıran vasat bir komedi.

Yazarın Tüm Yazıları