Bu sezonun en trend bikini ve mayoları

Yaz aylarının ortalarına geldiğimiz bugünlerde, sahiller ve tatil beldeleri bütün bir yılın yorgunluğunu atmak isteyenlerle dolup taşıyor. Günümüzün çoğunu plajlarda geçirdiğimiz için de gündemimiz tabii ki bikini ve mayo trendleri. Durum böyle olunca ben de bu yıl gözde tatil yerlerinde hangi bikini ve mayo modellerinin öne çıktığını sizler için araştırdım. Henüz tatile gitmeyenlerdenseniz, mutlaka yazımın devamını okumanızı öneririm. Çünkü, bu sezon klasik modellerin dışında yepyeni trendler de var.

Haberin Devamı

Kavurucu sıcakların hakim olduğu bugünlerde zamanımızın çoğu da plajlarda ve sahillerde geçiyor. Daha önce sizlerle 2023 plaj modasında nelerin gözde olacağıyla ilgili bir yazı paylaşmıştım. Ancak bugün odak noktamız sadece bikini ve mayolar. Çünkü bu sezon plajlar, olabildiğine çarpıcı ve doğanın en canlı renkleriyle hayat bulan mayo ve bikini tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Bunların arasında elbette ki modası hiç geçmeyen klasik modeller de var ama mayo, mayokini ve bikinilerde bu sezon, yeni trendler de mevcut. Özetlemek gerekirse, bu sezon plajlar oldukça göz alıcı, canlı ve renkli...

Bu sezonun en trend  bikini ve mayoları

 

Haberin Devamı

ÜÇ BOYUTLU ÇİÇEKLERLE BAHARI YAZA TAŞIYIN

Bu sezonun en trend  bikini ve mayoları

Bu sezonun en trend  bikini ve mayoları

Bu sezonun en trend  bikini ve mayoları

Bu yılın yaza etkisini gösteren ilk trendin bahar sezonunda kıyafetleri de etkisi altına alan üç boyutlu çiçek desenleri oldu diyebilirim. Bikininize ya da mayonuza baharın canlılığını seçtiğiniz üç boyutlu bir çiçek ekleyerek getirebilirsiniz. Sürekli aynı tarz bikini ve mayo giymekten sıkıldıysanız, bu çiçekler size farklı bir tarz yaratabilmeniz için harika bir fırsat sunuyor.

ASİMETRİK TEK OMUZ MODASI

Aslında tek omuz modasına oldukça aşinayız. Geçmişten günümüze dönem dönem yeniden trend haline gelen asimetrik tek omuzlar, bu yaz plajlarda da cazibesini koruyor. Hatta, bu sezonun en iddialı parçaları arasında asimetrik tek omuzlu bikini ve mayolar yer alıyor diyebiliriz. Kıyafet olarak da kullanılabilen bu modeller, ayrıca farklı bir plaj stili yakalamak isteyen kadınlar için de ideal bir seçim.

Haberin Devamı

Bu sezonun en trend  bikini ve mayoları

TIĞ İŞİ YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Tığ işi tasarımlar için aslında geçen yıldan bu yana yükselişini sürdürüyor diyebiliriz. Çünkü sadece bikiniler değil aslında pek çok tığ işi bluz, elbise, şort, yaza tam anlamıyla damga vurdu. Sahillerde de tığ işi bikini ve mayoları tercih edenlerin sayısı oldukça fazla. Ancak bu modelleri seçerken, biraz dikkatli olmakta fayda var. Çünkü fazla kalın ipliklerle örülen bikini veya mayolar, sizi olduğunuzdan kalın gösterebilir.

SPORCU RUHUNUZU ÖNE ÇIKARIN

Bu sezonun en trend  bikini ve mayoları

Bu sezon en çok rastlayacağınız modellerden biri de atletik mayo ve bikiniler. Bunları giymek için ne bir yüzücü ne de bir dalgıç olmanıza gerek yok. Çünkü bu yıl plajlarda sportif mayolar da moda. İç çamaşırlarından ilham alınarak tasarlanan mayo ve bikiniler ise feminen görünmek isteyenlerin yardımına koşuyor gibi duruyor. Bu modeller için de plaj giyiminde oldukça sık karşımıza çıkan yeni bir trend diyebiliriz. Bu yıl ayrıca tüm kreasyonlarda karşımıza çıkan hatta sokak stillerinde dahi sıkça kullanılan ışıltılı ve simli dokular, bikini ve mayolarda da kendini gösteriyor. Eğer mavi gökyüzünün altında kendinize biraz ışıltı katmak istiyorsanız, bu modeller tam size göre.

Haberin Devamı

BİKİNİLERDE BOYUTLAR KÜÇÜLÜYOR

Bu yaz, klasik bikini üstlerini şık bir alternatifle değiştirmek istiyorsanız, cut out modelini tercih edebilirsiniz. Zira bu yıl oldukça moda ve estetik bir görünüm sergilemesi anlamında da güzel bir alternatif. Bu yıl ayrıca plaj modasında dikkat çekici bir detay daha olduğunu belirtmeliyim. Podyumlarda çok fazla karşımıza çıkmasa da bu yaz bikini ve mayoların boyutlarının giderek küçüldüğünü görebiliyoruz. Bu trend olası bir ihtimalle gelecek yıl da tüm modellerde karşımıza çıkacak gibi duruyor. Bronzlaşmayı sevenler için bu trendin popülerliğini biraz daha sürdüreceğinin müjdesini şimdiden verelim.

 İP İZLERİNE SON VEREN MODEL: STRAPLEZ

Haberin Devamı

Bu sezonun en trend  bikini ve mayoları

Aslında tüm kadınların en sevdiği modellerden biri olan straplez, bu yıl plajlarda en gözde modeller arasında diyebilirim. İp izlerini ortadan kaldıran straplez kesim, daha uzun süre hayatımızda olacak gibi duruyor. Bu yılın yenilikleri arasında ayrıca mayo ve bikinilerle kombinlenen bol takı detayları yer alıyor. Bikini ve mayolarınızı süsleyen zincir askılar, taş detaylar ve süslü kemerler sayesinde ekstra takı takmanıza da gerek kalmıyor. 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları