Blazer ceketlerle maskülen çekicilik

Ceketler arasında belki de en popüler model olan blazer ceketleri çıkarma zamanı artık geliyor. Her ne kadar havalar mevsim normallerinin üstünde seyretse de eylül ayıyla birlikte esintili günlere yumuşak bir geçiş yapacağız.

Haberin Devamı

İşte bu süreçte desenli, desensiz, klasik veya oversize blazer ceketler; sokak stilimizde, toplantılarda veya gece yemeklerinde kısacası hemen hemen her yerde kurtarıcımız olacak. Peki, şıklığı ve konforu bir arada sunan blazer ceketler ile nasıl kombinler yapabiliriz?
Eylül ayıyla birlikte hafif esintili günlere de “Merhaba” diyeceğiz. Sonbaharın en önemli parçalarından biri olan blazer ceketler; hem şık, hem spor, hem de rahat kombinlerin de vazgeçilmezi. Çünkü gardırobumuzun maskülen tarzını da temsil eden blazer ceketlerle farklı bir stil yaratmakla kalmayıp, etkileyici kombinler de oluşturabilirsiniz. Kumaş pantolonlarla, jeanlerle, eteklerle ve taytlar da rahatlıkla kullanılan blazer ceketler, 2023 sonbaharında da hayatımızda olmaya devam edecek. Eğer yaz nedeniyle dolabınızın arka kısımlarına sakladığınız blazer ceketleriniz hâlâ yerinde duruyorsa, şimdi ortaya çıkarmanızın tam zamanı...

Haberin Devamı

Blazer ceketlerle maskülen çekicilik

ÜÇ MEVSİM BİZE EŞLİK EDECEK

Moda dünyasının da asla vazgeçmediği blazer ceketler, önümüzdeki üç mevsim boyunca yine bize eşlik edecek. Özellikle sonbahar sezonunda kadınlar arasında yine popülerliğini koruduğunu söyleyebiliriz. Günlük kıyafetlere şıklık katmakla kalmayan bu ceketler, akşam yemeğinden gece kıyafetlerine kadar muhteşem bir uyum içinde kullanılabiliyor. Hadi gelin, gösterişli duruşlarıyla stilinize yepyeni bir soluk getiren blazer ceketleri nasıl kombinleyeceğimize birlikte bir göz gezdirelim.

FEMİNEN BİR DETAYLA EŞLEŞTİRİN

Blazer ceketlerinizi nasıl kullanacağınız konusuna geçmeden önce, çok önemli bir detayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Blazer ceketlerinizi giyeceğinizde hiç unutmamanız gereken ana kural; kombininize feminen bir detayı eklemeyi ihmal etmemektir. Mesela oversize blazer ceketinizle yüksek topuklu bir stiletto giydiğinizde veya mini eteğinizle aynı boyda bir blazer ceket tercih ettiğinizde, maskülen tarzınıza feminen bir çekicilik katabilirsiniz.

Haberin Devamı

Blazer ceketlerle maskülen çekicilik

OFİSİNİZDE ŞIKLIĞINIZI GÖSTERİN

İster bol ister dar kesim olsun, blazer ceketlerin en çok tercih edildiği ortamlardan biri de kesinlikle ofislerdir. Çalışan her kadın, gardırobunda bu ceketlere yer verir. Çünkü blazer ceketlerinizle ofis ortamında zarif bir görünüm yakalamak mümkündür. Ayrıca kalem etek, boru veya bol kesim kumaş pantolonlarla da blazer ceketler oldukça uyumlu bir kombin oluşturur.

MİNİ SEVERLER İÇİN DE İDEAL BİR PARÇA

Etek boyu ile eşit hizada biten blazer ceketler de oldukça gösterişli ve şık bir kombin yaratmanıza imkân sağlar. Mini şortlarda da aynı uyumu yakalamak mümkündür. Bu kombininizi sonbaharda stiletto’larla kışın ise uzun botlarınızla kullanmayı deneyin. Emin olun pişman olmayacaksınız.

Haberin Devamı

Blazer ceketlerle maskülen çekicilik

SKİNNY PANTOLONLAR İLE MUHTEŞEM UYUM

Özellikle son üç yıldır hayatımızda daha uzun boylara sahip olan blazer ceketler, hüküm sürüyor. Bu ceketler, canlı renkleriyle de her sezon trend olmayı başaran nadir parçalardan da biri. Böyle olmasının en önemli nedenleri arasında ise bizlere rahatlığı, şıklığı ve konforu bir arada sunması yer alıyor. Özellikle skinny pantolonlarla ve taytlarla da hoş bir uyum sağlaması, bu ceketleri çok daha kullanışlı hale getiriyor. Ayrıca klasik kesim bir jean pantolon, üzerine tarz bir bluz ve blazer ceket üçlemesi de size hem rahatlığı hem de şıklığı bir arada sunabiliyor.

Blazer ceketlerle maskülen çekicilik

AKSESUARLARIN GÜCÜNÜ KULLANIN

Oversize blazer ceketlerinizi giydiğiniz zaman mutlaka kombininize dikkat çekici bir aksesuar kullanmayı ihmal etmeyin. Mesela boynunuza saracağınız gösterişli bir eşarp veya şal ile kıyafetinizi hareketlendirebilirsiniz. Ceketinizi çıkarmayı düşünmüyorsanız, kullanacağınız kalın bir kemerle kombininize değişiklik katabilirsiniz. Bunların yanı sıra büyük bir kolye, uzun küpeler, yüzünüze uygun bir makyaj ve tarz bir güneş gözlüğü kullanarak, muhteşem kombinler oluşturmanız mümkün. Yazdan kışa hafif bir geçiş yapacağımız bu günlerde blazer ceketlerinizi serin havalar için hazırda tutmanızı öneririm.

Yazarın Tüm Yazıları