Mavi tek omuz piştisi

Markaları aynı ama ufak bir ton farkıyla aynı bluz, iki ayrı dizide kullanıldı geçen hafta. Biri “Hayatımın Aşkı”, diğeri “No 309” dizisi.

Haberin Devamı

“Hayatımın Aşkı” dizisinde Hande Doğandemir mavi tek omuz bluzu, Mango marka şahane bir kolyeyle tamamlamıştı. Bluzunun markası ise H&M.  “No 309” adlı dizide İrem Helvacıoğlu’nun giydiği açık mavi tek omuz ise Selim Baklacı’ya ait.

Mavi tek omuz piştisi

BLUZ H&M : 59.90 TL

Kolye Mango: 99 TL

400 TL

 

Tasma modası 

Bu yaz, tasma şeklinde kolyeler çok moda. Hemen hemen bütün dizi karakterlerinin boynuna derili bir şeyler doladığını gördük.
Chokers adı verilen bu tasma kolyelerin en tatlısını geçen hafta “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinde Hande Erçel’in boynunda gördüm.,

Mavi tek omuz piştisi

Haberin Devamı

Atelier Petites Pierres: 69.90 TL

 

Bebek gibi gelin olmuş 

Eskiden gelin arabalarının önüne ufak bir gelin bebeği koyarlardı.
Yonca Evcimik de “Hayatımın Aşkı” dizisinin son bölümünde tıpkı o bebeklere benzedi. Rolü gereği gelinlik giyen oyuncunun gelinliği biraz üzerine büyük gelmekle beraber çok yakışmıştı. En çok V yakasını ve yanlarındaki transparan detayları sevdim.

Mavi tek omuz piştisi

Oleg Cassini : 2450 TL 

 

Batik tişört sevmeyenler kulübü

Biliyorum çok moda ama batik tişörtleri erkeklere yakıştıramıyorum.
Üzerlerine bir şeyler dökmüş gibi duruyor, pasaklı bir hava katıyor. Bu yüzden “Tatlı İntikam”daki Sinan karakterinin son bölümde giydiği beyaz üstüne mavi batik desenli tişörtü de sevmedim. Ama pantolonunun tonu çok iyiydi.

Mavi tek omuz piştisi

Tişört Ramsey: 150 TL 

PANTOLON AVVA: 210 TL

 

Haberin Devamı

Uçmak İstiyorum kombini 

“Yüksek Sosyete” dizisinde oyunculuğunu da tarzını da konuşturan Hazar Ergüçlü’nün son bölümdeki kombini kelimenin tam anlamıyla uçtu. Şortuna, ayakkabılarına özellikle de kolları püsküllü ceketine bayıldım. Stilisti Burak Sanuk’u tebrik ediyorum.

Mavi tek omuz piştisi

CEKET CEREN OCAK : 2890 TL 

ŞORT MAVİ : 69 TL

AYAKKABI ALDO : 280 TL

 

En merak edilen elbise 

Bu haftanın en merak edilen elbiselerinden biri de “Tatlı İntikam”da Büşra Develi’nin yani Rüzgar karakterinin giydiği elbiseydi. 

Mavi tek omuz piştisi

ZEYNEP MELTEM AKTAŞ : 280 TL

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları