Sen Sorma

Sosyal medyadaki paylaşımlarını keşfettiğim günden beri radarımda olan Paptırcem ve ana akım pop dünyasına kafa tutup sevdiği tarzda şarkılar yapan Kaan Arslan’ın ortak çalışması ‘Sen Sorma’ dijital platformlardaki yerini aldı.

Haberin Devamı

Funk türünde şarkılara tav olanların hemen benimseyeceği türden bir şarkı olan ‘ Sen Sorma’ özellikle kulaklıkla dinlediğinizde daha çok keyifleneceğiz güzel bir çalışma olmuş. 

50’ye yakın insan sesinden oluşan bir koronun içinde olduğu ‘Sen Sorma’ şarkısının üzerinde kafa patlatılıp, her detayıyla ince ince ilgilenildiği belli. İkilinin enerjisi şarkıya öyle güzel yansımış ki dinlerken insanın hemen eşlik edesi geliyor. 

Kulağınız tek düze şarkılardan şikayet ediyor ve farklı şeyler duymak istiyorsa, Paptırcem ve Kaan Arslan’ın yeni şarkısı ‘Sen Sorma’yı hiç tereddüt etmeden dinleyin derim. 

Öpmem Lazım 

Melike Şahin; sevilen şarkılarının remix versiyonlarından oluşacak bir albüm hazırlığındaymış. Remixlerin, hele birde iyi yapılmış olanlarının şarkıya yeniden hayat verip, bambaşka bir yolculuğa çıkardığını düşünüyorum. 

Haberin Devamı

Şarkıların orijinalinden çok remixlerine aşık olanların sayısı yabana atılmamalı. Melike Şahin’in remix albümünün ilk habercisi ‘Öpmem Lazım’ olmuş. Şarkı, İstanbullu bir multi-enstrümantalist müzisyen ve yapımcı olan Baker Aaron’un dokunuşuyla yeniden müzikseverlerle buluşmuş. 

‘Öpmem Lazım’ın orijinaline sadık kalarak, afro beat tarzında, organik sesler ve enstrümanlar kullanan Baker Aaron, dinleyiciyi dans pistine davet etmiş. 

Melike Şahin’in remix albümünde sırada hangi şarkıların olduğunu ve kimlerle çalıştığını zamanı geldikçe öğreneceğiz. O vakte kadar bu ilk remix çalışma ile ısınma turlarımıza başlayalım. 

Geri Dönemem 

Mustafa Mert Koç oyunculuğunun yanı sıra aslında uzunca bir süredir müziğe olan aşkını sosyal medya hesaplarında yayınladığı videolarda gösteriyordu. Onu bu videoları ile sevip takip edenlerin sayısı bir hayli fazlaydı. 

Araba içinde şarkılara eşlik ettiği videolarda müzikal yelpazesinin ne kadar geniş olduğunu takip edenler bilirler. Her tür şarkıya eşlik ettiği videolar büyük ilgi görüyordu. 

Geçtiğimiz günlerde genç oyuncu profesyonel ilk çalışmasıyla dinleyicinin karşısına çıktı. ‘ Geri Dönemem’ isimli şarkısıyla müzikal kariyerine ilk adımı atan Koç, çalışması çıktığı günden bu yana yükselen bir grafik çiziyor. İlerde çıkaracağı şarkılarda dinleyiciyi daha çok şaşırtacağını düşünüyorum. 

Haberin Devamı

Müziği gerçekten sevdiği için bu işe girdiği her halinden belli. Hadi bir de şarkı çıkarayım popülerlikten yürür gider mantığı ile yapılmamış bir iş. Malum çevrede şarkıcılığa bu gözle bakan örnekler çok ama Mustafa Mert Koç’u o isimlerle kesinlikle karıştırmamak lazım.

Yazarın Tüm Yazıları