Ne güzel bir Simge

Simge, sözü İsra Gülümser, müziği Simge, Ozan Bayraşa, Ersay Üner, düzenlemesi Ozan Bayraşa‘ya ait olan yeni şarkısı ‘Ne Güzel’ ile kendisinden beklenen mid tempo aşk şarkısı ihtiyacını yine gayet güzel karşılamış gözüküyor.

Haberin Devamı

Bu çalışmanın güzel tarafı Simge ile Ozan Bayraşa’nın müzikal birlikteliğinin yeniden başlaması. İkilinin kimyasından doğan şarkılar bir başka estiriyor rüzgarı. 

‘Ne Güzel’ Bayraşa’nın yeni lezzetler barındıran aranjesi ve Simge’nin insanı alıp götüren vokali ile yine demlendikçe güzelleşen bir şarkı olarak karşımızda. Simge şu sıra yoğun bir konser maratonunda olmasına rağmen yeni şarkılar üzerinde çalışmayı ihmal etmiyor. 

Şarkının video klip ve fotoğraf çalışmasına Seçkin Süngüç imza atmış. İnsanın yanında onu iyi tanıyan, açılarını yemiş yutmuş birisi olunca ortaya çıkan iş her zaman güzel oluyor. Seçkin’in Simge’ye çektiği video ve fotoğraflar bu yüzden pek güzel olmuş. 

Günaha Davet 

Burak Orhan, 90’lı yıllarda yeri göğü inleten Sezen Aksu imzalı Yonca Evcimik’in seslendirdiği ‘Günaha Davet’i yeniden yorumladı. Projenin mimarı Özgür Aras. Özgür’ün aklına ne zaman ne geleceği hiç belli olmaz. Bir gece yarısı aniden size mesaj atıp fikirlerini art arda sıralayabilir. 

Haberin Devamı

Bana bu projeyi aylar önce söylediğinde kafasında her şeyi planlamıştı. Videosundan fotoğraflarına kalem kalem tüm detayları yazmıştı kenara. Dediklerinin hepsini yaptı ve Burak Orhan’ın yeniden seslendirdiği ‘Günaha Davet’ geçtiğimiz hafta çıktı. 

Alper Atakan’ın düzenlediği şarkı bu sefer bambaşka bir lezzet ile dinleyicinin karşısında. Burak’ın kendine has yorumuyla okuduğu şarkının ‘ Aşk lazım aşk’ bölümlerini Yonca Evcimik, Simge ve İrem Derici seslendirirken, efsane ‘ Nasıl Yani?’ bölümünü yine Yonca Evcimik sesinden dinliyorsunuz. Küçük bir not olarak stüdyoda şarkıyı dinlerken gaza gelip benim de vokal yaptığımı belirteyim. 

Noah Music Entertainment etiketiyle çıkan çalışmada Lara Sayılgan imzalı fotoğraflar ve İrem Haykır yönetmenliğinde çekilen video klip şarkının enerjisini dolu dolu yansıtıyor. Videoda Yonca Evcimik’in yer aldığı bölüm ve Burak’la birlikte dans etmesi izleyenleri geçmişten günümüze güzel bir yolculuğa çıkarıyor. 

Mazhar Senfoni 

Mazhar Alanson’un 3 Mart 2019’da Şef Turhan Yükseler yönetiminde Cemal Reşit Rey (CRR) Senfoni Orkestrası ile verdiği “Mazhar Senfoni” konserinin cd kaydı müzikseverlerle buluştu. Müzikal kariyerinin hafızalara kazınmış sevilen hitlerinin bir arada bulunduğu “Mazhar Alanson Senfoni” için sahnede yer alan 40 kişilik orkestra şarkılara dokunmuş. 

Haberin Devamı

Arka arkaya hit yağmuruna tutulduğunuz albümde dinleyeceğiniz şarkılar ise Yandım, Ah Bu Ben, Sarı Laleler, Buselik Makamına, Benim Hala Umudum Var,  Bodrum, Yapma, Hamak, Mecburen, Psikopat, Aşkın Kenarından, Güllerin İçinden, Bu Sabah Yağmur Var İstanbul’da, Göz Yaşlarımı Bitti Mi Sandın, Tam Ortasındayım, Sanatçının Öyküsü, Ne Bileyim Ben, Yaşın 19 ve Neden Bana Aşk Şarkısı Yazan Çıkmaz?

Yazarın Tüm Yazıları