Kendi Kendime

Son zamanlarda çıkardığı teklilerle müzik dünyasında dikkati çeken Bade’den sizlere önceki yazılarımda bahsetmiştim. Vokali ve soundu ile dünya müziği yapan Bade üretimine ara vermeden devam ediyor.

Haberin Devamı

Bade’nin ‘Bade’ isimli Kenan Doğulu prodüktörlüğünde hazırlanan ilk EP çalışmasından üçüncü tekli ‘Kendi Kendime’ geçtiğimiz günlerde çıktı. Şarkısında doğu batı sentezini yine diğer çalışmalarında olduğu gibi gayet güzel harmanlayan Bade, kusursuz İngilizcesi ile ‘Kendi Kendime’yi müzikseverlerin beğenisine sunmuş. 

Söz, müzik ve düzenlemesi Bade ile Kenan Doğulu'ya ait olan "Kendi Kendime" sevgilisine kibar bir ayar çeken, kendi kendine yetmeyi bilen ve eyvallahı hiç olmayan birini anlatıyor. Şarkıyı dinlerken Kenan Doğulu rüzgarını melodilerdeki detaylarda duyup keyifle gülümsüyorsunuz. 

Gün sonunda Bade’nin müzikal yolculuğunda yine derli toplu güzel bir pop şarkısı yerini almış bulunuyor. Gelecek olan diğer şarkıları merakla bekliyorum. 

Sen Yokken 

Haberin Devamı

Hande Ünsal yeni çalışması ‘Sen Yokken’ ile yine radyoların severek çalacağına emin olduğum bir işe imza atmış. 

Ağırlıklı olarak kendi şarkılarını yazan Hande, bu sefer hit makinası Ersay Üner ile birlikte çalışmış. 

Söz ve müziği Ersay Üner’e düzenlemesi ise Serkan Balkan’a ait olan şarkı, biten bir aşkın ardından acısını çeken sevgilinin hasret dolu hikayesini anlatıyor. Kademe kademe duyguların yükseldiği şarkı, ayrılık yaşayanların zor günlerinde kendilerine yoldaş olmaya gelmiş. 

Hande Ünsal’ın kendine has yorumu Üner’in müzikalitesi ile birleşince ortaya çıkan işin zaten kötü olma şansı yok. Hande’nin şarkılarının başarısındaki bir diğer önemli etken olan Serkan Balkan düzenlemelerinin güzelliği bu şarkıda da karşımıza çıkıyor. 

Family Affair 

Nurettin Çolak, Rihanna’nın klasikleşen ‘Umbrella’sına kattığı yeni dans yorumunun ardından şimdi Mary J. Blige’ın unutulmaz ‘Family Affair’ şarkısına kattığı yeni solukla dans pistlerini ateşe vermeye gelmiş. 

2001 yılında çıkan ve tüm dünyada sevilerek müzik listelerinin üst sıralarında yer alan ‘Family Affair’,  r&b hip hop müziğinin divası Mary J. Blige’ın imza şarkılarından biriydi. Şarkının orijinal havasına sadık kalarak dans pistlerine uygun bir hale getirilerek yenilenen şarkı, Ultra Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında. 

Haberin Devamı

Umarım şarkının bu yeni hali Mary J. Blige’ın en yakın zamanda kulağına gider. Belki gitmiştir bile. İlerleyen zamanlarda Nurettin Çolak ile Mary’den tarzının dışında bir dans şarkısı dinlesek fena mı olur? Biz dileğimizi şimdiden dileyelim de gerisini zaman gösterir.

Yazarın Tüm Yazıları