Saç trendinizi bulacağız

Görünüşünüzü değiştirmek için bahaneye mi ihtiyacınız var? Bence yok...

Haberin Devamı

 İster doğum gününüz olsun, ister sıradan bir gününüz, saçlarınızla biraz oynamak için kusursuz bir gün olabilir. Yaz tatiline mi gidiyorsunuz? İşte tam saçınızı uzatmanın zamanı! Yaz her zaman taze, genç ve eğlenceli bir şeydir... Bu hafta beraber en sevdiğiniz saç trendini bulalım...

Saç trendinizi bulacağız

Dior’un saç örgüleri

Dior’un son couture gezisi sadece ruhani Greko-Romen tanrıçalara değil, aynı zamanda “mitlerin yeniden okunmasına, tanıdık görünenin çağdaş bir prizmadan nasıl yeniden görülebileceğine” de gönderme yapıyordu.
Saç, güzel bukleler ve gevşek örgülerden oluşan daha romantik bir rotayı seçebilirdi, ancak Guido Palau “tanrıça kabarıklığı” ultra modern bir mercekle yorumladı ve şakaklar boyunca başlayan, sıkıca sarılmış, karmaşık bir örgü yarattı.

Haberin Devamı

Saç trendinizi bulacağız

MermaId haIr

Bu yazın da en en popüler stili bele kadar uzanan deniz kızı saçları. Eğer saçınızı uzunsa kesmeyin ama kısa saçlarınız var ve uzamasını istiyorsanız mikro ve medikal saç kaynak yöntemlerini deneyebilirsiniz!

Baby bangs

Artık çok kısa diye bir şey yok. Alının birkaç santim yukarısındaki süper kısa peri benzeri perçemler, yüzünüze daha oyuncak bebek gibi bir görünüm verebilir. Ancak yetişkin bir bob da çok Parisli bir görünüm yaratmaya yardımcı olur.

Saç trendinizi bulacağız

Warm weather

Sıcaklık yükseliyor, saç renginizin sıcaklığı da artmalı. Tipik olarak sonbaharda daha sıcak tonlar görüyoruz, ancak bu yıl yazın da sıcak tonlar moda. Doğal bir kızıl değilseniz, endişelenmeyin, tüm saç renkleri bu trendi içerebilir.

BrIght blonde

Bazen bir klasiği yenemezsin. Parlak sarışın modası hiçbir zaman geçmeyecek en ikonik renklerden ve çarpıcı görünümünden hiç vazgeçilmeyecek.

Haberin Devamı

Saç trendinizi bulacağız

Yanınızdan hiç ayırmayın

Sıcak hava sadece cildinimizi değil, saçlarımızı etkiler ve kurumasına neden olur. Kuruyan saçlarınızı gün içerisinde bir kaç damla argan yağı ile nemlendirip, saçınızın nemini korumasını sağlayabilirsiniz. Böylece saçlarınız hem daha bakımlı görünür hem de daha hızlı uzar.

Saç trendinizi bulacağız

Yazarın Tüm Yazıları