İtalya’da çalış, TC’ye öde

Türkiye’de başladığı oyunculuk kariyerine İtalya’da devam eden Can Yaman’ı megalomanisinden, kontrolünü sağlayamadığı öfkesinden dolayı çok eleştirdim. Ama yiğidi öldür hakkını yeme: Şimdi alkış zamanı...

Haberin Devamı

Başrol oynadığı “Sandokan” gibi dizilerden, reklam filmlerinden, çıkardığı parfüm markasından yüz milyonlarca euro para kazanan ünlü oyuncu yatırımlarını Türkiye’ye yapıyormuş.

İtalya’da çalış, TC’ye öde

Gazeteci Müge Dağıstanlı’nın bildirdiğine göre vergisini de Türkiye’ye ödüyormuş. İtalya’da çalışıp vergisini Türkiye’de ödemek nasıl oluyor, işin bu mali kısımlarına aklım çok ermiyor ama kocaman bir bravo Yaman’a.

Babalar sözünü tutar

Yerel seçimler öncesinde partiler aday açıklama ve propaganda çalışmalarına son hız devam ediyor.
En son Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir’de gençlerle bir araya geldi.
Erdoğan açılan bir pankart üzerine Pantene Altın Kelebek’te yapılan bir konuşmayı sözlerine ekledi.
O sözler ‘En iyi rap sanatçısı’ ödülünü alan Blok3’ün kullandığı bir cümleydi: “Babalar sözünü tutar”...
Bizim Pantene Altın Kelebek nihayet ülke siyasetine de etki etmeye başladı. Ödül töreninde verilen mesajlar en üst seviyede dillendiriliyor. Birazcık gururlansak yeri midir?

Haberin Devamı

İtalya’da çalış, TC’ye öde

Toroğlu’nun manzaralı evi

Kanal D’de ilginç bir program var: Evrim Akın ile Ev Gezmesi...
Ünlü insanların evlerine konuk oluyorlar; nasıl bir yerde yaşadıklarını, dekorasyon zevklerini, e tabii biraz da malvarlıklarına, zenginliklerine falan tanık oluyorsunuz.
En son Erman Toroğlu’nun evine gittiler.
Boydan boya cam, önü açık, Boğaz manzaralı, muhteşem bir ev.
Hava açık olduğu zaman karşıda Uludağ bile görünüyormuş.
Ama bu sohbet sırasında evde çıplak gezdiğini anlattı Toroğlu. Yahu ne gerek var böyle bir detaya? Uludağ’dan soğudum yeminle.

Masaya giden hesap

Murat Dalkılıç, Suadiye’de Line Up adında bir canlı müzik mekânı açtı. Başka sanatçılar gibi kendisi de burada sahne alıyor. Bence mekân sahibi falan değil Dalkılıç. Oranın yüzü. Yani belli bir gelir ortaklığı var, karşılığında da çevresini davet ediyor, bu işten para kazanıyor.

Olabilir, bunu birçok ünlü yapıyor. Sıkıntı şurada: Sabah’tan Gökhan Duman’ın haberine göre Dalkılıç’ın davetiyle mekâna giden 11 kişilik masaya 710 bin, 4 kişilik başka bir masaya da 140 bin lira hesap gitmiş.
Kişi başı 70 bin lira hesap nedir yahu? Dalkılıç’ın bu hesaptan haberi olduğunu zannetmiyorum.
Misafirine giden hesapla ilgilen bir zahmet.  

Haberin Devamı

Mona Lisa’ya kabak

İklim aktivistleri bu kez de Leonardo da Vinci’nin dünyaca ünlü tablosu Mona Lisa’yı hedef aldı, Louvre Müzesi’nde sergilenen eserin üzerine “kabak çorbası” fırlattı.

İtalya’da çalış, TC’ye öde


Korumalı alanda olduğu için tabii ki tabloya bir şey olmadı ama aktivistlerin bu sanat düşmanı eylemleri “kabak” tadı verdi artık.

Birincisi, bir şeyi korumak için ille de başka bir şeye zarar vermek gerekmiyor. İkincisi, tabloya çorba döktükten sonra bağırıp çağırdıkları insanlar zaten müze gezmeye gelmiş, kültür-sanat düşkünü ve çoğunlukla da zaten çevre hassasiyeti olan insanlar. Tereciye tere satmak gibi bir şey.

65 yaşında temel içgüdü

Casino, “Temel İçgüdü” gibi filmleriyle ergenliğimizin ilahelerinden Sharon Stone, aşkı aradığını ama beklediği gibi biriyle henüz tanışmadığını açıkladı. Acele etme abla, daha 65 yaşındasın.

Times of London’a konuşan yıldız, internetten tanıştığı erkeklerle buluştuğunu, bir keresinde uyuşturucu bağımlısı birine denk geldiğini söylüyor. Düşünsenize, Sharon, DM’den size yürüyor!

Yahu bu hayat denilen şey ne cilveli bir şey...

 

Yazarın Tüm Yazıları