Bu kıza dikkat!

Sahne arasında biraz sohbet ettik. Londra’da müzik eğitimi almış. Her masaya nasıl kendi dillerinde hitap ettiğini sordum, 7 dil bilen bir gezgin ve rehbermiş aynı zamanda. Bugüne kadar 83 ülke görmüş.

Haberin Devamı

Geçen cumartesi akşamı Karaköy’deki Nox adlı kulüpteyiz. Birleşmiş Milletler gibi bir mekân.

Yan masamızdaki çift Lübnanlıydı. Çaprazımızda kadın kadına Yunanlılar. Almanlar, hatta Kolombiyalılar...

Saçları tepeden bağlı barmen, siyah garson falan şenlikli bir yer. Samimi ve mesafeli bir servis...

Kahvaltının dışında güveçte pastırmalı sıcak humus, deniz mahsulleri meze, somonlu tagliatelle, etli fajita gibi lezzetli tabakları ve big bukowski, libido gibi leziz kokteylleri var. 42 çeşit viski bulunduruyorlarmış.  

Fakat size asıl bahsetmek istediğim, cumartesileri burada sahne alan Suzet (Baycu) adında bir şarkıcı. Sahneye bir saksafon, bir de gitarla geliyor. Ece Seçkin, Zeynep Bastıkgillerden: Selvi boylum al yazmalım yani. Fakat Sezen Aksu’da da boy yok ama ses böyle bir şey işte, irtifaya bakmıyor. Seksapel de öyle: Suzet sahnede göz dolduruyor.

Haberin Devamı

Cazla pop arasında gidip gelen bir sesi var. “Besame Mucho”, “Kisas Kisas”, “Despacito”, “Fly Me To The Moon”, “Light My Fire”, “Sufriendo”, “Je Veux l’Amour” gibi farklı dillerde, farklı tarzlarda şarkılarını söylerken bazen aynı şarkının içinde Fransızcadan Türkçeye, Türkçeden İngilizceye geçiyor. Sahne arasında biraz sohbet ettik. Londra’da müzik eğitimi almış. Her masaya nasıl kendi dillerinde hitap ettiğini sordum, 7 dil bilen bir gezgin ve rehbermiş aynı zamanda. Bugüne kadar 83 ülke görmüş. Şarkılarını da yollarda yazıyormuş.  

Yarın da yeni teklisi “Dudak” çıkıyormuş. Klibini bana izletti telefondan, gayet enerjik, cool ve seksi olmuş. Hatta bir kısmını basket potasının üstünden söylüyor: Gözlerime bak / Beni sanma hiç uzak / Kurma kalbe tuzak / Dökülür gerçek dudak, dudak, dudaktan...

İşte benim sanatçılarım!

 Nebahat Çehre: 2024’te satışa sunulacak lüks evlerin yüzü olması için bir inşaat firması tarafından 10 milyon lira ve siteden bir daire teklif edildi.

Posta’nın haberine göre sanatçı bunu şu gerekçeyle reddetti: “En son depremde yüzlerce ev binlerce insana mezar oldu.

Ya benim reklamını yaptığım evler de yıkılırsa? Kahrolurum. Her şey para değil...”

Haberin Devamı

 Kemal Sunal: Eşi Gül Sunal depremden sonra açıklamıştı: “Kemal’e Antalya’dan bir firma, reklam karşılığında evlerden birini hediye etmeyi teklif etti.

Kemal reddetti.

‘Neden kabul etmedin, Antalya’da evimiz olurdu’ gibi bir cümle kurdum.

Kemal dönüp dedi ki; ‘Gül yarın bir gün bu evler yıkılırsa ve insanlar bana güvenip o evleri almış olursa vicdanıma nasıl hesap veririm?’”

Sanat camiasında Ayşegül Aldinç’e ve Erol Evgin’e atfedilen çok efsane bir söz vardır, “Ben yaptıklarımla değil, reddettiklerimle starım” diye.

Kemal Sunal ve Nebahat Çehre... Birbirlerinden yıllar, yıllar sonra aynı ret, aynı cümle. İşte iki gerçek star, işte benim sanatçılarım.

Haberin Devamı

Var ile yok arasında iki aşk

◊ Şarkıcı Mirkelam 12 yıldır birlikte olduğu Aysen Sabancı ile aşk hayatı sorulunca “Aşk falan yok. İlişkimiz bitmedi, aşk yok. Evlilik düşünmüyoruz” diye cevap verdi.
Evlilik yok, ilişki devam, aşk bitti...

 İlişki durumu: Karışık!

Burak Deniz’le aşk iddiaları sorulan Bestemsu Özdemir:
“Gizliyorum.
Nazardan korkuyorum. Var da diyemem, yok da diyemem...” Olmayan şeye nazar değmez. Ama var da değil, yok da değil...

 İlişki durumu: Karmakarışık!

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları