Beklenti ve gerçekler

SÜPER Lig, süper boşluklara oynanıyor. Taraftar olması gereken yere, yani oyunun tam merkezine yerleşmiyor.

Haberin Devamı

Oyun kalitesi birçoklarını tatmin etmiyor. Eee, o zaman bir futbolsevere ne kalıyor. Bazı hedef maçlar seçip, kendisine ‘Kutlu Ayaktopu Haftaları’ icat etmek. İşte belki de bu hafta öyle bir hafta olabilirdi. Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasının hemen önündeki güne iyi futbol umuduyla Bursaspor-Sivasspor maçını yazmak gerekti. Bakmayın birinin evinde sadece 1 puan toplamasına ya da diğerinin ligde sondan bir üst sırada yer almasına...

45’LİK HAYAL KIRIKLIĞI

Bursa şampiyon olmuş, Sivas kupanın kulpuna yapışsa da çekememiş iki kulüp. Şenol Güneş ve Roberto Carlos, şampiyonluk nedir, iyi futbol nasıl oynanır, hem yaşamış hem de yaşatmış isimlerdi ne de olsa.
Ama dün de beklenti ile gerçekler arasındaki ters orantı çok belirgindi. İlk 50 (45+5) dakika boyunca 1’i çok net olmak üzere 3.5 Bursaspor pozisyonu, hakem tarafından devamlı düdükle durdurulan bir oyun, sertlik, Sivasspor kalecisi Ertuğrul’un ilk dakikadan itibaren geçirmeye çalıştığı zaman ve yeşil beyazlıların artırmaya çalıştığı tempoyu geriye çeken Yiğido vardı.

Haberin Devamı

TEMPO FRENİ OLMAYINCA...

İKİNCİ yarı Josue’nin duran toptan ve Volkan’ın harika hareketleriyle gelen gollerle başlayınca, temaşası düşük olsa da sahadaki oyun biraz daha futbola kesti. Yiğido, tempoya el freni olamayınca, Fernandao da ilk yarısını unutmak istediğimiz maça noktayı koydu.

Yazarın Tüm Yazıları