Yılın 10 magazin olayı

Dün Kelebek’te 2022’nin en çok konuşulan magazin olayları vardı. Hepsini okuyup tekrar anımsayınca ben de onca olayın arasından kendi “en”lerimi seçtim...

Haberin Devamı

Edis ve Zeynep Bastık’ın dansı

İşte 2020’ler magaziniyle 90’lar magazininin farkı! 90’lar magazini için bu ikilinin dansı “şok şok” türünden bir şeydi. Ama 2020’lerin gençliği için bu dans olağan bir durumdu. Çok yakın iki samimi arkadaş pekâlâ böyle dans edebilirdi. Buradan illa bir “şok, şok” durum ve “ilişki, çelişki, aşk” haberi çıkmayabilirdi

Bülent Ersoy’un Anıtkabir ziyareti

Gotik divamız bu yıl da beklenmedik olaylarıyla bizi şaşırtmayı becerdi. Anıtkabir’e yağmurlu havada bir ziyaret yaptı ve orada kendisine eşlik eden subayın ona şemsiye tutması büyük tepki çekti. Bu zarif hareketin neden bu kadar tepki tsunamisine yol açtığını halen anlamıyor ve gotik divamızın bir an önce Wednesday’in annesi olarak Catherine Zeta-Jones’un yerine geçmesini umut ediyorum. Gelecek sezonlarda...

Haberin Devamı

Serdar Ortaç ve kürtaj açıklaması

Aslında Serdar Ortaç yıl içinde hep bir şekilde gündemdeydi. Ama en çok şu açıklaması konuşuldu işte: “Baba olmak için artık çok geç. Halbuki kaç tane çocuğum olacaktı, hep kürtaj oldular, kaç tane. Yazık. İstemediler. Gençlerdi.” Hani yılın en şuursuz ve centilmenlikten uzak demeci ödülü olsaydı, pekâlâ Ortaç’a bu ödül takdim edilebilirdi.

Yıldız Tilbe’nin korkunç yaklaşımı

Tam da Yıldız Tilbe’nin kendine özgü tweet’lerine, hatta bu tweet’lerin içinde barındırdığı zekâya ve ters köşe hallere alışmış ve bayılıyorduk ki, her şeyi -yine bir tweet’le- berbat etti kendisi. Köpek saldırılarının ardından yaptığı “Zehirli et verin hepsi gebersin” paylaşımı gerçekten de yılın en korkunç söylemiydi. Yetmedi, Tilbe’nin bir de özür dilemek yerine hayvan sevgisini gösteren paylaşımlar yapmaya başlamasını kimseler yemedi. Söz ağızdan çıkmıştı bir kere.

Ezgi Mola’ya verilen ceza

Ünlüler arasında en lafını esirgemeyenlerden biri Ezgi Mola. Bu yıl ona verilen garip cezaya hepimiz isyan ettik, yadırgadık.

Olayı anımsayalım: Batman’da intihar eden İpek Er’e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Musa Orhan’a hakaret ettiği gerekçesiyle Ezgi Mola 6 bin 960 lira para cezasına çarptırılmıştı.

Haberin Devamı

Demet Akalın’ın garsonu şampanyayla yıkaması

Herhalde yılın en tuhaf anlarından biri buydu: Demet Akalın’ın Bodrum’da sahneye çıktığı mekânda kendisine getirilen şampanyayı beğenmeyip garsonun başından aşağı dökmesi. Akalın bunun bir gelenek olduğunu söyledi, şampanya parasını personele verdiğini ekleyerek. Herkes “Emekçiye bu yapılır mı” diye coşmuşken garson da kalkıp Demet Akalın’ı savundu, “Böyle şeyler hep olur” diyerek. Ne diyelim, ucuz şampanyayla garson yıkayan da memnundu, yıkanan da...

Gülşen’in başına gelenler

Olayı tekrar tekrar özetlemeye gerek yok, Gülşen deyince olup bitenler herkesin zihnine kazındı. 2022’nin en çok konuşulan ünlüsü olan Gülşen, bu yılı yine çok konuşulmaya aday bir geri dönüş konseriyle taçlandırmaya hazırlanıyor.

Baba Kıvanç

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in Kurt Efe adını verdikleri oğulları “yılın bebeği” oldu. Kurt Efe’yle Kıvanç’ın verdiği pozlar ise yılın en sempatik pozlarıydı. “Baba Kıvanç” her haliyle stildi.

Yılın en tatsız çekişmesi

Cem Yılmaz’la eski eşi Ahu Yağtu arasındaki nafaka çekişmesi tatsızdı ama bir yandan da “nafaka” konusuna dair zihin açıcı tartışmaları körükledi. Gerçekten bazı nafakalar fazla mıydı, gereksiz miydi?

Yılın konserleri

İlki, Mor ve Ötesi’nin 25 bin kişilik stadyum konseriydi. İkincisi ise Tarkan’ın İzmir konseri... İlk konserde bulundum ve seyircinin coşkusu hâlâ dün gibi aklımda.

 

Yazarın Tüm Yazıları