Yaratıcı fikirler gündemde

Keşif niteliğinde veya faydalı fikirler aklımızda kolaylık yerini alabilir, yenilenme enerjisi ve farkındalığımız yüksek. Ancak, öğle sonrası saatlere kadar, ilişkilerden fazla şey beklememiz, gerçekçi olmamamız ya da hayallere kapılmamız durumunda sıkıntılı durumlar veya hayal kırıklıkları oluşabilir.

Haberin Devamı

İlişkilerde sakinliği korumak, ani tepkilerden kaçınmak ve kelimeleri dikkatli kullanmak gerekiyor. Öğleden sonra ve akşam saatlerinde daha eğlenceli ve hızlı diyaloglar kurabiliriz.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Sağduyudan uzak teklif veya öneriler söz konusu olabilir. Gereksiz talepler karşısında ödünler vermeniz gerekmiyor. Sadece size katkısı olabileceğini düşündüğünüz kişilerle diyaloglara açık olmalısınız.

Boğa
Özel yaşamınızı ya da parasal akışı ilgilendiren konularda rahatsız edici ufak tefek olaylar söz konusu olabilir. Bazı şikayetler başlamadan önce görev ve sorumluluklarınıza odaklanmalısınız. Size meydan okuyan kişiler olursa değişiklik yapmaktan çekinmemelisiniz. Uzlaşmacı olmaya çalışmakta fayda var.

İkizler
Size duygusal şantaj yapan kişilere boyun eğmeniz gerekmiyor. Önemli bir işinizde, ilişkinizde veya zor bir görevde ortalama bir problem söz konusu olabilir. Büyütmeyin ve gerekeni yapın. Ufak bir zaman tanımanız ve ani tepkiler vermekten kaçınmanız durumunda işler yoluna girecektir.

Yengeç
Belli bir durum ya da kişi olayların sizin istediğiniz gibi gelişmesi konusunda engel oluşturması sürpriz olsa da, ilk şaşkınlığın ardından yeni model ve gelişmeler daha fazla hoşunuza gidebilir. Diğerlerinin sizden istediği gibi değil kendi istediğiniz gibi ilerlemelisiniz. Ne kadar özgün olursanız o kadar dikkat çekeceksiniz.

Aslan

Evinizi, ailenizi, özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren detaylandırılmış bir konu bir an da farklı bir hal alabilir. Gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra her şeyin yoluna gireceğini bilerek hareket etmelisiniz. Seyahat, eğitim veya ilginç kişilerle bir araya gelme fırsatları gündemde. Duygusal konuların sizi engellemesine izin vermeyin. Sezgilerinize güvenmeli ve eskiye takılı kalmamalısınız.

Başak
Planlardaki değişiklikler bazı konuların baştan ele alınmasını gerektirebilir ve bu esnada bazı prensiplerinizi çiğnememeye gayret etmeniz gerekebilir. Bir ilişkinizi veya evinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızdaki işlerin verimliliği ya da akışkanlığı özel yaşamınızdaki olaylara bağlı olabilir. Baskı altında duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Terazi
Sevgili Teraziler içerisinde bulunduğunuz durumlardan memnun değilseniz. Bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor. Evde ya da ilişkinizde yapacağınız değişiklikler ya da uzlaşmacı tutumunuz olumlu sonuçlar doğurabilir. Yaratıcı ya da eğlenceli aktiviteler ilginç alternatiflerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Akrep
Gerçekçi planlar yapmanız ve kontrollü harcamanız durumunda gayretli çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Ancak, sizi kaldırabileceğinizden fazla yük alma ya da bazı konularda çıtayı yükseltme anlamında ikna etmeye çalışan kişilerden uzak durun.

Yay
Başarılı olma şansı bulunmayan işler ya da planlar için sizi zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu kişilere sinirlenmeden cevap vermek istiyorsanız, sakinleşene kadar bekleyin ve sonra yanıt verin derim Niobe’ce. Dış etkilere bağlı değişikliklerle baş edebilmek için disiplinli ve planlı hareket etmeniz gerekiyor. Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Oğlak
Ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri için uygun bir gün olmayabilir ya da daha önce verdiği sözlerin arkasında durmayan kişiler olabilir. Sinirlere hakim olmanın zor olabileceği bir gündeyiz. Diğerlerinin yaptığı değişiklikler nedeniyle siz zor durumda kalabilirsiniz. Ufukta aşk var.

Kova
Beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun. Neyse ki, değişikliği seven, planlarda meydana gelen değişikliklerden keyif almaya çalışan ve doğru yöneten bir burçsunuz. Sahip olduğunuz şeyleri ve önemli ilişkilerinizi korumanız, duygularınızı kontrol altında tutmanız gerekiyor. Organizasyonlarda detaycı olmak olası yanlışların önüne geçebilir.

Balık
Genellikle yardım etme konusundaki ısrarınız takdire şayandır. Ancak, bugün herkesten önce yardıma koşmadan biraz beklemelisiniz. Zira, astrolojik oluşumlar bugün ve yarın akşamüstüne kadar her şeyin yolunda gitmesini bekleyenleri biraz şaşırtabilir. Geçmiş tecrübelerinizi hatırlamanız imajınıza zarar verebilecek hatalar yapmanızı engelleyebilir. Özel hayatınızla ilgili sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları