Yanıltıcı etkiler

Sezgilerimizin, merhamet, empati ve şefkat başlıklarının ön plana çıkabileceği, aldatıcı veya yanlış yönlendirmelere açık bir gündeyiz. Özellikle akşam saatlerinde yanıltıcı tavırları olan kişilere dikkat etmemiz gerekiyor.

Haberin Devamı

Bugün ve yarın etkili olabilecek diğer bir etkiyse, saldırgan ve düşmanca tavırları olan kişileri gündeme taşıyabilecek olması olabilir. Dolayısıyla, sözel sataşmalara maruz kalmamak için ilişkilerinizin gergin olduğu kişilerden veya riskli yerlerden uzak durmanızda fayda var. Gün genelinde birbirimizi koruyup kollama ve birlikte hareket etme arzumuz yüksek. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ: Belli konularda araştırma yapmadan harekete geçmemelisiniz. Katılımcı kişiliğiniz gelecekte size faydası olabilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

BOĞA: Belli konularda bakış açınızı dile getirmenin farklı yollarını bulmanız gerekiyor olabilir. Paranızı veya zamanınızı organize etme çabanız gereken sonucu vermeyebilir.

Haberin Devamı

İKİZLER: Tavsiyelere göre değil, kendi hislerinize göre hareket etmelisiniz. Seçeneklerinizi doğru değerlendirebilirseniz bir sonraki adımda neler yapacağınızı daha kolay kavrayabilirsiniz.

YENGEÇ: Belli konuları şimdiden dile getirmemekte fayda var. Maddi başlıklı konulara, finansal anlaşmalara ya da elinizde bulunan şeylerin değerini artırıcı çalışmalara önem vermelisiniz.

ASLAN: Bazı kişiler size rahatsızlık verebilirler ya da bazı fikirlerinize katılmıyor olabilirler. Siz sadece, sizin için önemli şeylerle ilgilenmeli, zaman kaybının önüne geçmelisiniz.

BAŞAK: Bazı kişileri eleştirirken nazik olmaya gayret gösterin. Ancak, özgün fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Hedeflerinize ulaşmak için yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekebilir.

TERAZİ: Kendinize güvenin. Diğerlerinin ne söylediği veya ne yaptığı değil, ne yapılması gerektiği önemli ve sizin gerçekten değerli fikirleriniz var.

AKREP: Bazı detaylar önemli ilişkilerinizi etkileyebilir, dikkat! Bazı kişilerin hareketlerinin altında yatan nedenleri öğrenmeden tepki vermeniz yanlış olabilir.

YAY: Daha fazla görev yüklenmeniz yeteneklerinizi göstermenize yardımcı olabilir. Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

OĞLAK: Duygusal konular maddi, manevi veya fiziksel anlamda sizi engelliyor olabilir. Ancak, olayları geç olmadan kontrol altına almanız gerekiyor.

Haberin Devamı

KOVA: Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var. Özel planların olumlu geri dönüşleri olabilir. Bazı konularda farkındalığınız artıyor.

BALIK: Sizi yanıltmaya çalışan kişiler veya gruplar olabilir. Yanıltıcı durumlara dikkat etmelisiniz. Rekabet hissi yaratan bir kişinin belli konularda ilerlemesi rahatsızlık yaratabilir.

Yazarın Tüm Yazıları