Tatildeyim!

Giriş makalelerini, yani her günün genel gidişatını gösteren ve hepimizi bizzat ilgilendiren kısımlarını her gün yaptığım gibi hazırlayıp bıraktım ama 14 Ağustos’a kadar tatilde olduğum için burç yazıları asistanıma emanet. Umarım yorumlar, hoşunuza gidiyordur. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Haberin Devamı

Koç
Bir tanıdığınızın başından geçmiş doğaüstü bir olayı dinleyebilirsiniz. Ne kadar güvenilir bir insan olsa da anlatılanları sorgulamanız gerekli. Birlikte olduğunuz insan maddi sorunları olduğunu sizden saklıyor olabilir.

Boğa
Hassasiyet kazanan konularda daha esnek davranmanız gerekebilir. Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

İkizler
Askıda kalmış iş veya düzenlemeler konusunda yeni bir anlayış geliştirebilirsiniz. Bu durum yeni yöntemlerin de geliştirilmesi anlamına gelebilir.

Yengeç
Belli bir işbirliğini veya girişiminizi ilerlediği hızın dışına çıkarma arzunuz geri tepebilir. Akışa bırakılması gereken şeylerin zorlanmamasında fayda var.

Aslan
Tüm davet ve talepleri ciddiye almalı veya en azından alıyor gibi görünmelisiniz. Zira ilerlemeniz veya büyümeniz için bir daha size ekstra fırsat tanımayabilirler.

Haberin Devamı

Başak
Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya eğitim faaliyetleriniz nedeniyle işleriniz veya projeleriniz aksayabilir.

Terazi
Belli bir konunun size sıkıntı yaratacağını düşünen kişileri, sizin için hiçbir sıkıntı olmadığını beyan ederek şaşırtabilirsiniz.

Akrep
Eğlence olsun diye paylaştığınız fikirleriniz başarı için gerekli tartışma ortamını yaratabilir. Rekabetçi kişiler içinizdeki rekabet duygusunu uyandırabilir.

Yay
Sizin için çok önemli bir hedefinizi ilgilendiren gelişmeler yolda! Dolayısıyla, hayran kitlenizi memnun edecek ve sayısını artıracak hareketler içinde olmanız gerekiyor.

Oğlak
Vazgeçmek veya bitirmek üzere olduğunuz işbirliklerine, ortaklıklara veya özel ilişkilere kendini yenilemesi için fırsat vermenizde fayda var! Bu sefer başarılı olabilir belki, kim bilir?

Kova
Hem kısa hem uzun vadeli düşünmeniz, ileride verdiğiniz kararlardan memnuniyet duymanızı sağlayacaktır.

Balık
Evinizi ilgilendiren konulardaki düzenlemelere veya değişikliklere dikkatle yaklaşılması gerekiyor. Ancak bu değişimden ve değişikliklerden kaçılması anlamına gelmiyor!

Yazarın Tüm Yazıları