Riskli aktiviteler

Güçlü konumdaki kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalar yaşabiliriz. Rekabet içeren ilişkilerin gündeme gelebileceği, riskli aktivitelerden kaçınılması gereken ya da bazı alanlarda kısıtlanmış veya engellenmiş hissedebileceğimiz iki günlük süreçteyiz. (Yarın daha fazla etkili aslında.) Sabah saatlerinde birbirimizi anlamakta ve sevmekte zorlanabiliriz. Aşırılıklardan ve her alanda abartılı tavırlardan (çok konuşmak, çok yemek veya içmek, fazla iddialı olmak vb.) kaçınmamız gerekiyor.

Haberin Devamı

Akşam saatlerinde daha dengeli diyaloglar kurmak ve anlaşabilmek mümkün olabilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ: Özel yaşamınızda veya maddi başlıklı konularda zaman zaman zorlanma yaşayabileceğiniz iki haftalık süreçtesiniz. Bu süreçte tartışmalı ve gergin ortamlardan uzak durun.

BOĞA: Borç alışverişleri için uygun olmayan iki haftalık bir dönem. Maddi başlıkları ikili ilişkilere karıştırmamakta fayda var. Bu süreçte maddi konularda zorlanmalar yaşanabilir.

İKİZLER: Önümüzdeki iki haftalık süreçte zaman zaman eğitim ve öğrenimle ilgili başlıklarda bazı sorunlar veya aksilikler yaşanabilir. Sakinliğinizi korumalısınız.

YENGEÇ: Önümüzdeki iki hafta boyunca zaman zaman, işbirliği veya ortaklık gerektiren işlerde sıkıntılar meydana gelebilir. İkili ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN: Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda, ortağınızın veya eşinizin maddi durumuyla ilgili başlıklarda zaman zaman bazı aksiliklere açık iki haftalık süreçtesiniz.

BAŞAK: İkili ilişkileriniz ya da ortaklıklarınız açısından zorlanmalara ve sonlanmalara açık iki haftalık süreçtesiniz. Sabredebilirseniz, şubat ayında işler yoluna girmeye başlayabilir.

TERAZİ: Baskı altında hissedebilirsiniz, sonlanmalara izin vermemek için şubat ayına kadar sabırlı olun. Yakın çevrenizden kişilerin sağlık sorunlarına zaman ayırabilirsiniz.

AKREP: Aşk hayatınızı, sevgi temalı ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda zaman zaman ufak tefek zorluklara veya sorunlara açık iki haftalık süreçtesiniz.

YAY: Önümüzdeki iki hafta içerisinde eviniz, aynı evde yaşadığınız kişiler ya da ailenizi ilgilendiren konularda zaman zaman bazı sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

OĞLAK: Yakın çevre ilişkilerinizde (komşular, kardeşler, teyze, hala, kuzen vb. akrabalar) zaman zaman zorlanmalar veya problemler yaşayabileceğiniz iki haftalık süreçtesiniz.


KOVA: Ödeme dengeleri, arkadaşlarınızla para alışverişleri ya da birlikte yapacağınız işler açısından zaman zaman küçüklü büyüklü problemlere açık iki haftalık süreçtesiniz.

Haberin Devamı


BALIK: Kendinizi zaman zaman kısıtlanmış hissedebileceğiniz iki haftalık süreçtesiniz. Aynı dönemde, sakinliğinizi korumalı, ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmalısınız.


Yazarın Tüm Yazıları