Reddetme ertele

Yapmak istediğiniz çok fazla şey ya da uzun vadeli hedefleriniz olmasına rağmen, rutin olarak yapılması gereken işler bunlara zaman bırakmıyor olabilir

Haberin Devamı

Veya bu yönlü isteklerinizi karşınızdaki kişilere anlatma çabanız başarısızlıkla sonuçlanabilir. Ancak, yine de elinize bir fırsat geçerse, reddetmek yerine hazır olana kadar ertelemenin bir yolunu bulmanızda fayda var.

Koç
Başarıların ortaya çıkacağı bir gün. Bazı gelişmeler veya olaylar yüzünüzü güldürebilir. Her ne olursa olsun keyfini çıkartacağa benziyorsunuz.

Boğa
Görmezden gelinmesi gereken durumları detaylarına kadar ele alarak hata yapıyor olabilirsiniz. Mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakmak gerekebilir.

İkizler
Pazarlık yapma yeteneği en yüksek burçlardan birisiniz. Dolayısıyla, yine bugün de olayları siz şekillendireceğe benziyorsunuz.

Yengeç
Elinizden geldiğince aktif olmanızda fayda var. Zira atmosfer, olayları yönlendirmeniz veya liderlik yapmanız için bundan daha uygun olamazdı.

Aslan
Daha önceden verilmiş kararları ilgilendiren bilgi veya haberler elinize geçebilir. Ekonomik veya duygusal; konu her ne olursa olsun sonuçta seçim size ait olacak.

Haberin Devamı

Başak
Pek çok alanda büyüme, genişleme ve ilerleme şansına sahipsiniz. Bu alanlardaki fırsatları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Terazi
Uzun zamandır hayal ettiğiniz amaçlarınızdan bahsediyordunuz. Uygulama zamanı geldi. Bir karar aldıysanız, ikinci kere düşünmemeli, geri dönememelisiniz.

Akrep
Bazı düşüncelerinizin veya duygularınızın bilinmesini isteyebilirsiniz. Bunu sağlamanız faydalı olabilir. Gelecek planlarınızı oluşturmalısınız.

Yay
Eğer bilinir olmak istiyorsanız bütün becerilerinizi ortaya koymalısınız. En detaycı veya yetkili merci bile çalışmalarınızı ayakta alkışlayabilir.

Oğlak
Olumlu düşünmeniz olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir. Kafanızdaki senaryolar için, en elverişli seçenekler üzerinde yoğunlaşmalısınız.

Kova
Parlak plan veya projeleriniz takdire değer olabilir. Ancak bunun için size yardımı dokunabilecek kişilere ulaşmadınız. Bir an önce gerekli ekibi kurmalısınız.

Balık
Büyük bir hamlenin eşiğinde olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumdan faydalanmak için risk almayı dahi tercih edebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları